ÜRETİCİ KADINLARA ÇİÇEK VE BAKLAVA!

Demre Ziraat Odası, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolaysıyla bir fide firmasında çalışan kadın çalışanları ziyaret ederek, çalışanlara çiçek ve baklava hediye etti.

Demre Ziraat Odası heyeti beraberinde Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, Demre Belediye Meclisi Üyesi Ali Rıza Yatkın, Demre Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Demre'de faaliyet gösteren bir fide tesisinin kadın çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette fide firması sahipleri Mustafa ve İbrahim Cengiz kardeşler ve 25 kadın çalışan yer aldı. Kaymakam Şatıroğlu ve Oda Başkanı İbrahim Oğuz, kadın çalışanların Kadınlar Günü'nü kutladı. Ziyarette, Kaymakam Onur Şatıroğlu, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz ve yöneticiler, firmada çalışan emekçi kadınlara çiçek hediye etti. Oda Başkanı İbrahim Oğuz, kadın çalışanlara bir tepsi baklava ikram etti.

Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, "Kadının üretmediği bir toplum bir yere varamaz. Sizlerin bu iş yerinde ürettiği fideler, seralarımızda domatese, bibere, salatalığa kısacası sebzeye dönüşerek, ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde sofraları süslüyor. Ülkemize döviz kazandırıyor. Hepinizin bu özel gününü kutluyorum. Hep birlikte üretmeye devam edeceğiz" dedi.

DHA