ÜNLÜLERDEN ÇARPICI HABERLER

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

KÖPEKLERİ ÜÇLEDİ

İki köpeği olan Biran Damla Yılmaz, Köyceğiz yangınından kurtulan bir yavru köpeği sahiplendi. Oyuncunun Marla adını verdiği can dostuyla yaptığı paylaşım binlerce yorum ve beğeni aldı. Marla’nın kardeşlerinin de yeni sahiplerini beklediğini söyleyen Yılmaz “Şu an en çok sevgimize, küçük, büyük, sakat, yaralı diye ayırmadan onlara el uzatmamıza ihtiyaçları var” dedi.

 “PASTAYA HAYIR DENMEZ”

Şeyma Subaşı’nın boyu 1.74, kilosu 51. Formunu korumak için öyle aç bilaç gezmiyor. Önceki gün plajda pasta yedi. Şeyma, “Beni tanıyanlar yemek yemeyi ne kadar çok sevdiğimi bilir. Yemekten kaçınan insanları anlayamıyorum. Tatlıya, pastaya ‘Hayır’ demem. Bana 30’larında metabolizmamın yavaşlayacağını, söyleyenler oldu ama yavaşlamadı” diye konuştu. Şeyma Subaşı geçen temmuzda 31 yaşına girdi.

UZAKDOĞU'DA HARCAYACAK

Şarkıcı Simge Sağın, yaz başından beri 17 konser verdi. Ekim sonuna kadar toplam 35 konser verecek olan Simge, konser başına 70 bin TL alıyor. Sağın, sezon bittiğinde 2 milyon 450 bin TL kazanmış olacak. Simge konserler biter bitmez bir yıldır aşk yaşadığı aranjör sevgilisi Aytaç Özgümüş ile Uzakdoğu tatiline çıkacak.

 “HEYECANLI DEĞİLİZ”

Zafer Algöz önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Cem Yılmaz’ın dijital dizisi ‘Erşan Kuneri’de yer alan oyuncu “Çekimler 5 Eylül’de bitecek. Heyecanlı değiliz, sakiniz. Üç aydır çalışıyoruz. Hepsi kaliteli ve birbirinden farklı işler, çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Hepimiz adam başı sekiz karakter oynuyoruz. Çok farklı oyuncular var. Pahalı bir prodüksiyon. Hiç ucuz değil” diye konuştu.

CUNDA'DA KUTLAMA

Seda Bakan 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenmiş, iki yıl önce de kızları Leyla dünyaya gelmişti. Oyuncu, önceki gün tatile gittikleri Cunda’da renkli bir partiyle kızının doğum gününü kutladı. Sosyal medyada paylaştığı karelerin altına da “Canımız Leyla 2 yaşında. Allah seni korusun ve hep iyilerle karşılaştırsın canım kızım. Seni çok seviyoruz” yazdı.

HAYRAN BIRAKTI

Deniz Özçelik ‘Neylerim’ şarkısıyla Altın Güvercin Beste Yarışması’nı kazanmıştı. Özçelik, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Kosova’daki Dokufest Uluslararası Film Festivali’nde Dhafer Youssef ile aynı sahneyi paylaştı. Kosova Prizren Kalesi’ndeki festival konserinde, performansıyla izleyenleri hayran bıraktı.

OKUL AÇTILAR

Futbol dünyasının iki yıldızı, Beşiktaşlı Mehmet Topal ile Başakşehirli Şener Özbayraklı, özel okul açtı. Ankara’da 13 dönüm arazi üzerine kurulan okul Mogan Gölü kıyısında. İçinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bulunuyor. Mehmet Topal “Eğitim kutsaldır. Bu yüzden bunu eğitime yapılmış bir yatırım değil, özel alana yapılmış bir destek olarak görüyorum” dedi.

HABER MERKEZİ