ÜNLÜLERDEN BUZ GİBİ HAVADA SICAK PAYLAŞIMLAR

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

ZİRVEDE DEFİLE

Hatice Şendil geçen salı kış sezonunu açtı. Ailesi ile birlikte Uludağ’da tatilde. 2001’de katıldığı Miss Turkey’de üçüncü olan oyuncu, zirveyi podyuma çevirdi. Her gün ayrı bir kayak kıyafeti giyip tüm dikkatleri üzerine çekti. Montlarının markası Nocturne, toplam değeri; 6298 TL. Botu ise ‘Moonboot’; 3250 TL.

NİŞANTAŞI'NDA ROMANTİZM

Oyuncu çift Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Sürekli sarılan ikilinin romantik halleri dikkatlerden kaçmadı. Cansel Elçin, Sevgililer Günü sorusuna “14 Şubat’a daha var. Esas planlarımız Zeynep’in 8 Şubat’taki doğum gününe” cevabını verdi.

PARİS'TE PODYUMA ÇIKTI

2018’de Miss Model of the World seçilen Pınar Tartan son dönemde podyumun en aranılan isimlerinden. 24 yaşındaki manken, modacı Stephane Rolland’ın, Fransa Haute Couture Haftası kapsamında Paris’te düzenlediği defilede ünlü isimlerle birlikte yürüdü.

'DONDUM Kİ NE DONDUM'

Yağışlı havalarda mayosuyla bikinisiyle kendisini kara bırakan ünlülere özenen Saba Tümer evinin bahçesine bornozla çıktı. Tümer “Üşümem sandım, bornozla kendimi karlara attım. Yüzümdeki ifadeden anlayacağınız gibi dondum ki ne dondum” dedi.

'KALBİMİN SESİNİ DİNLERİM'

Popçu Hande Ünsal ile müzisyen Alper Atakan ‘Ah Anlatsam’ adlı şarkılarını yayınladı. Ünsal “Bu parça aslında kalbi ve mantığı arasında kalmış herkesi anlatıyor. Ben bu konuda netim, hayatımın her alanında hep kalbimin sesini dinlerim” dedi.

'NE ÇABUK BÜYÜDÜ'

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 2008’de evlenmiş, 27 Ocak 2009’da kızları Su dünyaya gelmişti. Geçen çarşamba ailece Etiler Akmerkez’deydiler. Pınar Altuğ, “Kızımı kucağıma aldığım gün dün gibi gözümün önünde. Zaman çok hızlı geçti, Su da çok çabuk büyüdü” dedi.

'BEYAZ ATLI PRENSİMİ BULDUM'

Oyuncu Nilay Cafer geçtiğimiz gün Zincirlikuyu Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Tek başına mağazaları dolaştı. Daha sonra Morini’de bir arkadaşı ile buluştu. 33 yaşındaki Nilay Cafer çıkışta kapıdaki kardan adamın yanına gidip gülerek “Beyaz atlı prensimi buldum sonunda. Pamuk gibi adam” dedi.

‘AYNI SAHNEYI PAYLAŞIYORUZ’

Derya Bedavacı geçenlerde Kıbrıs Savoy Otel’de konser verdi. Sahne öncesi habercilerle sohbet eden Bedavacı müzisyen eşi Murat Bedavacı hakkında konuştu. Şarkıcı “Orkestramın ve evimin şefi eşimdir. Uzun yıllardır aynı sahneyi paylaşıyoruz. Aynı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu gibi” dedi.

KALPLER ISINACAK

‘14 Şubat Sevgililer Günü’ hazırlıkları şimdiden başladı. Sıla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi, Mabel Matiz Volkswagen Arena, Buray Congresium Ankara, Levent Yüksel Erciyes Kültür Merkezi’nde romantik saatler yaşatacak. Yıldız Tilbe Wow İstanbul Hotels&Convention Center, Ayta Sözeri ise Kaya İzmir Thermal&Convention’da sahneye çıkacak.

SETTEN YEMEĞE

Esra Dermancıoğlu ile Meriç Aral geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. İki yakın arkadaş birlikte rol aldıkları dizinin setinden çıkıp alışverişe geldiklerini söyledi. Daha sonra yemek yediler.

SINAVLARI VERDİ

Bir süredir pilotaj eğitimi alan Ümit Erdim önceki gün İstinyePark’taydı. Oyuncu, “Dalaman’daydım, sınavlarım vardı. Kafamı kaldırmadan ders çalıştım. Çok şükür notlarım gayet güzel geldi. Stresli ve zor bir dönem sonrası ilk defa dışarı çıkıp hava aldım” dedi.

EVDE ÇİFT BAŞINA

‘Evde Tek Başına’ filmiyle ünlenen ABD’li oyuncu Macaulay Culkin (41) ile oyuncu Branda Song (33) nişanlandı. Dört yıldır birlikte olan çiftin oğulları, 9 ay önce dünyaya gelmişti. Culkin daha önce oyuncu Rachel Miner ile 1998-2002 arasında evlilik yapmıştı.

400 YILLIK KOPYA

ABD’li şarkıcı Pharrell Williams (48) marka elçisi olduğu Chanel’in defilesini izledi. Ancak şarkıcının ‘Tiffany&Co’ tasarımı gözlükleri tartışma yarattı. Gözlükler, Hindistan’ın eski Babür İmparatorluğu’ndaki krallara ait olduğu düşünülen bir modelin aynısı çıktı.                                  

KONTROL BENDE

ABD’li model Bella Hadid (25), altı aydır içki içmediğini açıkladı. Bu sayede hayatının kontrolünü eline aldığını söyledi. Victoria’s Secret’ın meleği olan model, “İçki içtiğim günlerin ertesinde anksiyete krizim tutuyor, lisede ağzımdan çıkan yanlış bir şeyi hatırlayıp takılı kalabiliyordum” dedi.