ÜNLÜLER TATİLİN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

SIRRINI ANLATTI

Milli kaleci Volkan Demirel’in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel (32), 2 çocuk annesi olmasına rağmen heykel gibi muhteşem vücut hatlarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Genç kızlığından bu yana 49 kilonun üzerine çıkmayan Zeynep Hanım kusursuz vücut hatlarını korumak için günde 3 saat spor yapıyor, ekmek, şeker ve tuz kullanmıyor saat 17.00’den sonra da asla gıda tüketmiyormuş. Fit ve zinde olmak isteyen hanımlara duyurulur.

CESARETİ YOK

ABD’li aktris Sharon Stone’un, 1992 yapımı ‘Basic Instinct’ (Temel İçgüdü) filmindeki o meşhur pozunu herhalde bilmeyen yoktur. 46 yaşındaki ünlü manken Heidi Klum da geçen yıl Sharon Stone’un ünlü pozunun aynısını verip fotoğrafı Instagram hesabında paylaşıp büyük beğeni almıştı. Meryem Uzerli de Stone ve Klum’un pozunu verip çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Ama o kadar cesur olamadığı için hayranları tarafından hiç ilgi görmedi.

DURUMUM BU

Eser Yenenler, önceki akşam Alaçatı Melanj’da sahne alan Oğuzhan Koç’u dinlemeye gitti. Sahneye çıkarak mikrofonu eline alan Eser, meşhur çocuk şarkısı ‘Baby Shark’ı seslendirdi. iki çocuk babası olan oyuncu, “Artık benim durumum bu. Çocuk şarkıları üç tane ama her versiyonu var. Ben bu ara sadece ‘Baby Shark’lıyorum” dedi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Miss Turkey 2013 üçüncüsü Ezgi Avcı, basketbolcu Nemanja Djurisic ile üç yıllık birlikteliğin ardından 2020’de Bodrum’da evlenmişti. Çift uzun zamandır ortalıkta yoktu. Ezgi Avcı eşiyle olan tüm fotoğrafları sosyal medyadan silerken, Djurisic’in birlikte verdikleri pozlara dokunmaması kafa karıştırdı.

TATİLE DEVAM

Bir Zamanlar Çukurova’da oynayan Hilal Altınbilek tatil sezonunu haziran’da Göcek’te çıktığı mavi yolculuk ile açmıştı. Daha sonra soluğu Miami’de aldı. Geçenlerde Türkiye’ye dönen Altınbilek bu kez Bodrum’da. Dün paylaştığı bikinili karesine övgüler yağan oyuncu arkadaşının kızıyla tekneden denize girdi, suda oyunlar oynadı.

AYRILMADIK POZU

Manken Pınar Tartan ile ‘Survivor’ı sunan Murat Ceylan yeni bir aşka yelken açmış, ilk kez geçen nisanda birlikte görüntülenmişlerdi. Ancak Murat Ceylan yarışma için Dominik’e gidince geçtiğimiz günlerde çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. Pınar Tartan çıkan haberleri yalanlamak için dün Murat Ceylan ile sarıldıkları bir fotoğrafı paylaştı.

DÜET YAPTILAR

Yıldız Tilbe önceki akşam Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi Konserleri kapsamında sahne aldı. Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı, 27 yıl önce çıkardığı ilk albümüne ismini veren ‘Delikanlım’ şarkısıyla konserine başladı. Tilbe “İzleyicilerimize kavuştuk. İnşallah korona başımızdan defolur gider, özgürleşiriz ve böyle devam ederiz” dedi. Seyirciler arasındaki Şevval Sam’ı sahneye davet etti. Birlikte ‘Sana değer’ şarkısını söyledi.

HABER MERKEZİ