ÜNLÜ ŞAİRE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşamını sürdüren ünlü şarkı sözü yazarı ve şair Cansın Erol'a dostları doğum günü sürprizi yaptı.

Sayısız eseri şarkı sözü olan, 1983'teki Eurovisiyon Şarkı Yarışmasında Ayşegül Aldinç'in okuduğu ve üçüncü ilan edilen 'Heyecan' adlı şarkıya da imzasını atan Cansın Erol, şair, bestekar, güfte kar ve koro şefi arkadaşlarının daveti üzerine Antalya'ya geldi.

ÖNCE ŞARKI SÖYLENDİ

Bestekar- Neyzen Mustafa Coşkun'un çalıştırdığı koronun saz heyeti ve üyelerinin de hazır bulunduğu buluşma, sohbet ve neşeli şarkılar eşliğinde başladı. Şarkılar hep bir ağızdan seslendirilirken ara verildi, sürpriz doğum günü pastası alkışlar eşliğinde Cansın Erol'un önüne kondu.

BİR ANDA ŞAŞKINLIK YAŞADI

"Arkadaşlar neler oluyor burada?" diyerek şaşkınlığını dile getiren Cansın Erol, "İyi ki doğdun Cansın hocam" temposu yükselince de duygulu anlar yaşadı. Erol, "Beni buraya doğum günümü kutlamak için mi davet ettiniz?" derken, alkış eşliğinde yaş pasta üzerinde yanan mumları gözleri yaşararak söndürdü. Erol, dostlarıyla birlikte kestiği pastayı de kendi elleriyle ikram etti.

YENİ KİTABINI DA İMZALADI

Cansın Erol, "Bana yaşattığınız sürpriz, hayatımın en güzel anlarından biri oldu. Çok duygulandım, heyecanlandım, mutlu oldum" dedi. Cansın Erol, 'Şiirler-Anılar-Hikayeler' adlı yeni kitabını da sevenlerine imzaladı.

DHA