Ünlü Manken Akkaya çıldırdı

Son dönemde kızı ile yaşadığı sorunları sosyal medya hesabında yayınlayarak gündem olan Deniz Akkaya, X hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Akkaya’nın gündemde kalmak için kızını kullandığını ileri süren CHP Antalya Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu, ünlü ismin hışmına uğradı.

Akkaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Eroğlu'nun sözlerini alıntılayarak CHP Antalya İl Teşkilatı'nın resmi hesabını etiketledi ve "CHP çatısının altında böylesine kadın düşmanlığının beslenmesi çok üzücü" ifadelerini kullandı. Kendi hesabından da Eroğlu'nun kızıyla ilgili yaptığı paylaşımların, aile mahkemesinin basın yasağı koyduğu bir konuda itibar suikastı olduğunu savundu.


AKKAYA: KANUNİ HAKLARIMI ARAYACAĞIM

Akkaya, Eroğlu’nun kızı ile ilgili paylaşımlarında birçok X kullanıcı kadınlara tek tek yanıt vermesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Kurumunuzda bizim verdiğimiz vergilerle maaş alan bu kişi, magazin haberleri üzerinden üstelik aile mahkemesinin basın yasağı koyduğu bir konu üzerinden şahsıma itibar suikast yapmaktadır. Yaklaşık iki saattir içinde avukatların eğitimli insanların olduğu bir grup vicdanlı kadın, kurumunuzu künyesine taşımış bu kadın düşmanı Hüseyin Eroğlu denen adama yaptığının ne kadar vicdansızlık olduğunu anlatmaya çalışmaktadır. Yaklaşık 16 senedir evladıma tek başıma velilik görevimi yerine getirirken, 16 senedir sistematik olarak devam eden manipülasyona rağmen bir değil iki değil üç kez velayet davasını kazanmış bir anne olarak ben CHP’den destek istemiyorum ama çatınız da benim vergilerimle sizden maaş alan bir adam kadın düşmanlığı yapamaz. Kanunlar ve Türkiye Cumhuriyeti’nin aile mahkemeleri beni defalarca bu konuda haklı görmüşken sizin çatınızdaki bu kadın düşmanı saatlerdir tüm kadınlara kadın düşmanlığının nirvanasını yaşatmakta! CHP ne zamandır kadın düşmanı insanları çatısı altında besliyor! Ben değil saatlerdir aralarında avukatların bulunduğu hanımefendiler adama laf anlatmaya çalışıyor! İğrenç ithamlarıyla bana hakaret eden bu şahsa kanuni haklarını kullanacağımı bilmenizi isterim” ifadelerine yer verdi. 


“CHP’DE GÜNDEM DENİZ AKKAYA MI?”

Ayrıca CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de etiketlediği paylaşımlarda “Arkadaş bu adamı üzerimizden alacak mısınız? Bu adam nasıl siyaset yapıyor? Bu adam tamamen magazin yapmak için saatlerdir burada kadınlara tek tek cevap veriyor! Israrla gerçekleri duymak istemiyor! Aile mahkemesinin verdiği kurallara yasaklara uyulmuyor ortaya bir takım haberler servis ediliyor ben yazmadıysam onlarca kadın yazdı! Neden bu adamı üstümüze saldınız? Tanımadığım onlarca kadın bu adama cevap yazıyor, katiyen durmuyor. Şimdi soruyorum sevgili CHP, bunu bir AKP’li yapsaydı, kadına bakış açısı işte bu kadar ucuz derdiniz! 16 senedir tek başına anne ve baba olmuş bir kadına, doğruluğunu araştırmadan yargı dağıtan bu adamı biz kadınlar durduramıyoruz, siz ela atmayı düşünüyor musunuz? Koskoca CHP’de gündem Deniz Akkaya mı? Bu adam saatlerce hiçbir iş yapmadan kadınlara laf yetiştiriyor” dedi.