Ünlü iş adamı Saadettin Saran'dan samimi itiraflar

İş dünyasının önde gelen ve popüler isimlerinden Saadettin Saran, Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Saran, üniversite zamanlarında özel hayatına zaman ayıramadığını ancak daha sonra acısını çıkardığını belirtti. 

Farklı sektörlerde yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle iş dünyasında ses getiren Sadettin Saran, Akdeniz Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Aşk hayatı ile de zaman zaman gündem olmayı ihmal etmeyen Saran, son olarak ünlü şarkıcı Hadise ile gündeme yerleşmişti. Magazin dünyasının yakından takip ettiği isim Saran, tekrar gündem olacak bir açıklamaya imza attı. Saran, üniversite hayatının zorlu geçtiğini ifade ederek gece kulüplerinde fedailik yaptığını söyledi.
“FEDAİLİK YAPTIM”
Üniversite eğitimini sporcu bursu ile Amerika'da okuyan Saran, zorlu bir üniversite hayatını geçirdiğini dile getirdi. Üniversite'de geçimini sağlamak için çeşitli işlerde çalıştığını belirten Saran, cankurtaranlık ve matematik öğretmenliği yaptığını aktarırken eğlence kulüplerinde ise fedailik yaptığını söylemesi şaşkınlık yarattı. 
“ACISINI ÇIKARDIM”
Saran, özel hayatına ilişkin yankı uyandıracak bir itirafa imza attı.  Üniversitedeki oda arkadaşı ile yaşadığı hikayeyi anlatan Saran şunları kaydetti:
"Bir oda arkadaşım vardı Amerikalı. Kendisinin beyaz bir jaguar aracı vardı. Kendisi birkaç kız arkadaşla bir partiye gidecekti. Gideceği esnada beni de 'Lets go party' diyerek davet etti. Ben ise davete gidemedim ama ileride bunu acısını çıkardım"