Üniversiteli Merve’den günlerdir haber alınamıyor

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi bölümü 1. sınıf öğrencisi Merve Şevval Elmas’tan günlerdir haber alınamıyor. En son Düden Şelalesi'nde bir işletmenin kameralarına takılan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Üniversite eğitimi alabilmek için  İstanbul’dan Antalya’ya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi bölümü 1. Sınıf öğrencisi Merve Şevval Elmas’tan günlerdir haber alınamıyor.  Üniversite’de ilk yılı olan ve Akdeniz KYK yurdunda kalan Merve’ye 04.01.2024 tarihinden  itibaren ulaşılamıyor.

EN SON DÜDEN’DE GÖRÜLDÜ

Lider Gazete'ye özel açıklamalar da bulunan Merve'nin kuzeni S:H, "Merve en son 4 Ocak günü sabah saat 8.30 sıralarında kaldığı KYK yurdundan çıkıyor. En son Düden Şelalesi’nde bir işletmenin kamerasına takılıyor" dedi..Yaşanan gelişmenin ardından dalgıçlar tarafından Düden Şelalesi ve yakınlarında 2 gün arama çalışması gerçekleşmiş lakin Antalya’da çıkan fırtınayla ara verildiği öğrenildi.


MERVE’DEN GELECEK GÜZEL HABERİ BEKLİYORLAR

Merve’den haber alamayan endişeli aileden Baba Osman Elmas, arama çalışmalarını yakından takip etmek için Antalya’ya geldi. Sosyal medya mecralarından da seslerini duyurmak isteyen Merve’nin ailesi ve arkadaşları gelecek güzel haberi bekliyor

MERVE’Yİ GÖRENLERİN ULAŞABİLECEĞİ TELEFON NUMARALARI

BABA OSMAN ELMAS- 0536 845 19 76

SERDAR DURSUN-0537 262 72 65