Üniversiteli gençler GSB yurtlarına yerleşmeye başladı

Antalya’da eğitim alan öğrenciler şehre gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığına (GSB) bağlı yurtlara yerleştirilen gençler, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından otogar ve havalimanında karşılanarak yurtlarına güvenle ulaştırılıyor.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerin yurt yerleştirme süreci titizlikle sürüyor.

Antalya, bu yıl da üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği şehirlerden biri oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlar öğrencilere otel konforunda konaklama ortamı sunuyor.

Antalya'daki GSB yurtlarına yerleşen öğrencilerin rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için özel bir organizasyon düzenlendi. Öğrenciler, havalimanı ve otogardan alınarak yurtlarına transfer edilip ihtiyaçları karşılanıyor. Antalya’ya ilk kez gelen öğrencilere şehir hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Üniversite eğitimi için Antalya’ya gelen öğrencilerimizi otogar ve havalimanında karşılayarak yurtlarımıza güvenli bir şekilde transferlerini sağlıyoruz. Antalya Yurtlarımıza gençlerimiz gelmeye devam ediyor. Otogarda güler yüzle, ikramla, sevgiyle, öğrencilerimizi karşılıyoruz. Evinize hoş geldiniz.”