100’ÜNCÜ YILINDA 100 ESER SERGİSİ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’nın Kabulü temalı, ‘100.Yılında, 100 Eser’ isimli karma bir sergi düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’nın Kabulü ’nün 100’üncü yılı sebebiyle, ‘100.Yılında, 100 Eser’ isimli düzenlenen karma sergi, Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Parkı Kültür Salonu’nda açıldı. Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı temalı sergi Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ilçeleri halk eğitim merkezleri tarafından hazırlandı. Sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Önder, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan ve İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip Erkmen katıldı. ‘100.Yılında, 100 Eser’ adlı karma sergi, 20 Aralık ile 24 Aralık tarihleri arasında açık kalacağı açıklandı.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMAÇLI

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un anısına  ‘100.Yılında, 100 Eser’ konulu resim sergimizde, ünlü şairimizin unutulmaması ve çocuklarımıza, vatandaşlarımıza karşı farkındalık oluşturabilmek anlamında Kepez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi, Döşemealtı Halk Eğitim Merkezi ve Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerimizin çalışmalarını sergileyeceğiz. Emek veren, katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.