ULUCAN'A SEVGİ ÇEMBERİ

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan, down sendromlu çocuk ve gençleri yalnız bırakmıyor. Ulucan, fırsat buldukça 'Sevgi Atölyesi'ni ziyaret edip özel bireylerle birebir ilgileniyor.

Selda Ulucan, Down Sendromlular ve Engelliler Derneği bünyesinde özel bireylere hizmet veren sanat atölyesini ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülcan Ay'ın karşıladığı Ulucan, içeri girince "Çocuklar sizi çok özledim" dedi. Ulucan'ın etrafında bir anda sevgi çemberi oluştu.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Engelleri yetenekleriyle aşmayı başaran özel bireylerin el emeği, göz nuru sanat çalışmalarını hayranlıkla inceleyen ve sohbet eden Selda Ulucan, "Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi. Ulucan, Dernek Başkanı Gülcan Ay'dan 'Sevgi Atölyesi' ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi aldı. Selda Ulucan'a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür eden, 'Antalya İl Emniyet Müdürlüğü' baskılı hediyelik eşyaların da 'Sevgi Atölyesi'nde üretildiğine söyleyen Gülcan Ay, şunları söyledi:

"Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Özel bireylerimizin yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri, çalışıp para kazanarak daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için sürekli proje üretiyoruz. Projelerimize belediyelerimiz, İŞKUR, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, halk eğitimi merkezleri yanında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü de destek veriyor. Birçok özel bireyimiz, aldıkları eğitimler sonucunda turistik konaklama tesislerinde, restoran ve kafeteryalarda çalışarak, ürettikleri sanat eserlerini satışa sunarak aile ekonomilerine katkıda bulunuyor."

DHA