ÜLKÜ OCAKLARI ANTALYA İL BAŞKANLIĞI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa katılan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Ülkücü, Türk İslam coğrafyasının umududur” dedi.

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy, ilçe parti ve ocak teşkilatlarının yanı sıra partililer katıldı. Düzenlediği iftar programına katılan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, genç Bozkurtlarla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğu belirterek “Ülkücü hareketin geçmişi her zaman alnı açık, başı dik, vicdanı rahat, yüreği sevgiyle yüklüdür” dedi.

Ülkücü gençliğin 2023 yılının ve lider ülke Türkiye’nin mimarları olacaklarına inandığını ifade eden Abdurrahman Başkan, bu milli görevin, dün olduğu gibi yarın da Milliyetçi Hareket’in ve Ülkücü Türk gençliğinin olduğunu ifade etti.

TÜRK’ÜN DEVLETLİ YAŞAMA MÜCADELESİ

Mensubu olmaktan her zaman gurur ve onur duyduğunu ifade eden Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Türk milletinin birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bugünlerde bu mübarek ayı birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyerek yaşama gayretindeyiz. Türk milleti tarih sahnesine çıktığı günden bu yana Türk milliyetçileri, millet olmanın ve birlik ruhunun önemi üzerinde durmuşlar, Türk milletinin ebediyete kadar vatanlı ve devletli yaşaması için mücadele etmişlerdir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de bütün ömürlerini, bu gerçeğin milletimize anlatılması ve benimsetilmesi işine vakfetmişlerdir.  Ülkücü hareketin geçmişi her zaman alnı açık, başı dik, vicdanı rahat, yüreği sevgiyle yüklüdür.  Ülkücüler, milletinin kendilerine ihtiyaç duydukları anlarda ortaya çıkarak millet ve vatan sevgisinin sınavını her zaman en çetin şekilde vermiştir. Unutulmamalı ki Ülkü Ocakları maziden atiye bir sevdadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de ifade ettiği gibi; ‘Her gencimiz, her türlü gelişme ve soruna karşı duyarlı ve donanımlı olmalı, Dünyayı ve Türkiye’yi Türkçe okuma bilgisine ve bilincine sahip bulunmalıdır.’ İşte bu noktada bende inanıyorum ki sizler 2023 yılının ve lider ülke Türkiye’nin mimarları olacaksınız.”

HABER MERKEZİ