Ülkeleri için mesai harcadılar

Süper Lig’e verilen milli ara sona ererken, Antalyaspor ve Alanyaspor’un 8 futbolcusu ülkeleri için mesai harcadı.

Antalyaspor’da Moussa Djenepo, Ramzi Safouri, Kenan Piric, Alanyaspor’da da Fidan Aliti, Florent Hadergjonaj, Jure Balkovec, Gaius Makouta ile Yusuf Özdemir milli takımları için ter döktü.

DJENEPO İKİ KEZ SAKATLANDI

3 futbolcusunu A milli takım düzeyinde ülkelerine yolcu eden Antalyaspor’da Moussa Djenepo, ülkesi mali adına iki kez sahaya çıktı. 1-1 sonuçlanan Mozambik maçının 75’inci dakikasında, 1-0 kazanılan Esvatini mücadelesinin de 18’inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Malili futbolcunun, önemli bir durumunun olmadığı belirtildi. İsrail Milli Takımı ile 2-1 kaybedilen İtalya maçında 23 dakika süre alan Ramzi Safouri, 3-1 mağlup oldukları Belçika karşılaşmasında ise yedek kulübesinden çıkamadı. Antalyaspor’un Boşnak eldiveni Kenan Piric ise Hollanda ve Macaristan karşılaşmalarında süre alamadı.

2 FUTBOLCU SÜRE ALAMADI

Alanyaspor’un Kosovalı futbolcularından Fidan Aliti, 3-0 kaybedilen Romanya maçında 90, 4-0 kazanılan Güney Kıbrıs mücadelesinde ise 45 dakika süre aldı. Florent Hadergjonaj ise Romanya karşısında süre alamazken, Güney Kıbrıs karşısında 90 dakika sahada kaldı. Slovenya’nın Avusturya karşılaşmasında 4, Kazakistan mücadelesinde de 3 dakika süre alırken, A Milli Takım kadrosunda yer alan Yusuf Özdemir ve Kongolu Gaius Makouta ülkeleri adına süre alamadı.