ULAŞIMDA KLİMA KRİZİ BÜYÜYOR

Antalya’da kavurucu sıcakların gelmesiyle beraber toplu taşıma araçlarının birçoğunda klima çalıştırılmamasına isyan eden Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder; acilen önlem alınması gerektiğini, aksi takdirde eylem gerçekleştireceklerini duyurarak, “Çözüm bulunması için yetkililere uyarıyoruz çözüm sağlanmadığı takdirde çözümün sağlanması için Antalya büyükşehir Belediyesi önünde eylemler yapacağız” dedi.

Turizmin başkenti Antalya’da kavurucu sıcakların gelmesiyle beraber toplu taşıma araçlarında klimaların açık olmaması vatandaşın otobüs yolculuğunu işkenceye dönüştürmeye devam ediyor. Yetkililerden henüz bir açıklama gelmezken, konuya dair Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder’den açıklama geldi. Öder, 1 Mayıs’tan itibaren klima çalıştırılmasının zorunlu olduğunu fakat birçok araçta klima krizinin devam ettiğine değinerek, acilen önlem alınmasını istedi. Öder, önlem alınmaması halinde Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapacaklarını duyurdu.

Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder’in açıklaması şöyle:

“Antalya toplu taşıma ulaşım araçlarında 1 Mayıs’tan itibaren klima çalıştırılması zorunlu olmasına rağmen yaz sıcaklarının yoğunlaştığı bu günlerde Antalya'da toplu taşıma araçlarının birçoğunda klima çalıştırılmamaktadır.

Yolcu ve otobüs şoförleri arasında sürekli tartışmalar yaşanıyor ulaşım daire başkanlığına ve ulaşım AŞ’ye yapılan şikayetlere rağmen sorun devam etmektedir ve halkımız Antalya'nın bu kavurucu sıcaklarında büyük bir eziyet çekmektedir.

Büyükşehir Belediyesi çözüm sağlayamamaktadır burada çözüm bulunması için yetkililere uyarıyoruz çözüm sağlanmadığı takdirde çözümün sağlanması için Antalya büyükşehir Belediyesi önünde eylemler yapacağız.”

HABER MERKEZİ