2021 UĞURLU GELDİ

2020 yılını 6-0 kaybedilen Hatayspor maçıyla kapatan Antalyaspor, yeni yıla fırtına gibi başladı. Çıktığı 3 maçta yenilgi yüzü görmeyen Akrep, 7 puanı hanesine yazdırmayı başardı

2020 yılını evinde Hatayspor'a karşı 6-0 kaybederek tamamlayan Antalyaspor için yeni yıl güzel başladı. 2021 yılının ilk maçında Galatasaray'a konuk olan Kırmızı-Beyazlılar, 1 puan alarak rakibini liderlikten etti. Karagümrük karşısında yılın ilk galibiyetini alan Akrep, Göztepe deplasmanında da kazanarak 2021 yılında çıktığı 3. maçından 7. puanını aldı.

174 GÜN SONRA GÜLDÜ

Süper Lig'de bu sezon ilk deplasman galibiyetini İzmir'de Göztepe karşısında alan Antalyaspor, tam 174 günlük hasretine son verdi. Dış sahadaki son galibiyetini 19 Temmuz 2020 tarihinde geçen sezonun 33. haftasında alan Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü'nü 1-0 ile geçmişti. Adis Jahovic'in golüyle Ankara'da kazanan Akrep, 174 gün sonra yeniden deplasmanda 3 puan sevinci yaşadı.

ÜST ÜSTE İLK KEZ KAZANDI

Sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Antalyaspor, ayrıca ilk kez bu sezon üst üste iki maçı kayıpsız geçirdi. Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü, Kayserispor, Karagümrük ve Göztepe karşısında bu sezon galibiyet elde eden Antalyaspor, ilk kez üst üste iki galibiyet alarak öne çıkmayı başardı.

KORAY GEÇGEL