TÜTÜNCÜ GÖNÜL KAPILARINI ÇALIYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, on bir ayın sultanı Ramazan ayında da hemşehrilerinin kapılarını çalıp iftar sofralarına konuk olma geleneğini sürdürüyor.

Göreve geldiği 2009 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği Ramazan buluşmalarını bu yılda sürdüren Başkan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi'nde oturan Fatma Çamlı'nın evine konuk oldu. Çamlı ailesinin iftar sofrasına oturdu, çayını içti. Çocukları çok seven Başkan Tütüncü, Irmak, İbrahim ve Enes kardeşlerle bol bol sohbet etti. Tütüncü, çocuklara yaşlarını, okudukları okulu ve dersler durumlarını, hayallerini sordu. Başkan Hakan Tütüncü, çocuklara her fırsatta kitap okumaları ve gelecek hedeflerine ulaşmak içinde çok çalışmaları gerektiği konusunda da öğütlerde bulundu. Tütüncü, aynı akşam Düdenbaşı Mahallesi'nde Fatih Çetin, Emek Mahallesi'nde de Zeliha Oğuz'un da evlerine konuk oldu.

Ramazan ayında ilçe sakinleriyle bir araya gelmeyi çok çok önemsediklerini belirten Başkan Tütüncü, "Ramazan güzellikleri paylaşmak, hayatı paylaşmak, sofraları paylaşmak, hatıraları paylaşmak ve güzel hatıralar biriktirmektir" diye konuştu.

DHA