TUTKU – ÇOŞKU – SAYGI

Hayatta en sinir olduğum soruların başında gelen “Ne anlıyorsun bu futboldan? Kendini bu kadar hırpaladığına değer mi?”

Öyle bir maç yaşadık ki bu soruların tam cevabı gibiydi. Tribünlerdeki coşku, takımın tutkulu oyunu, maçın başında rahat bir oyuna giderken sıkıntılı skora gelmesi ve akabinde yine 3-3 mü oluyor derken 5 gollü kazanılan galibiyet ile iliklerimize kadar futbolun tutkusunu hissettik.

Havanın aşırı sıcak ve nemli olmasına rağmen toplamda 100 dakikanın üstünde oynanan maçta hiç durmadan usanmadan koşan futbolcularla birlikte maç boyu hiç susmayan, enerjisini yüksek tutan ve stattan çıkan neredeyse herkesin sesinin kısıldığı akşamda herkese helal olsun.

Saha içinde konuşulacak o kadar çok konu var ki Haji’nin Antalyaspor tarihine geçmeye aday yükselen kalitesi, yeni transfer Larsson’un hücum ve savunma yönünde yaptığı bitmek bilmeyen koşuları, alıştığımız Fernando’nun tam köşeye eliyle bırakmış gibi gönderdiği gol, Veysel Sarı ve Fedor’un savunmadaki verdiği güven, her ne kadar yediğimiz ikinci golde ki durduğu yer ve topu oyuna sokmada sıkıntılı olsa da kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlarla Boffin…

Daha saymaya devam etsek sayfalarca yazıp çizebiliriz. Ancak bütün bu oyun kalitesindeki yükseliş, oyuncuların bireysel performanslarının kariyer zirvelerine doğru çıkması ve hepsinden önemli takım oyunun her hafta ayrı bir seviyeye yükselmesinde en büyük tebrik ve teşekkür Nuri Şahin ve teknik heyetine…

Bizim ülke futbolunda klasiktir biraz başarılı olmaya başladığında herkes över sonrasında baktılar başarı kalıcı olmaya başlıyor; açık aramaya, bir şeyler bulup üstüne gelmeye başlarlar. Bu hafta sonu da maalesef birçok mecrada bunu gördük. Maç sonu rakip Abdullah Avcı’nın anlamsız SAYGI çıkısından sonra bazı Televizyon kanallarında ve Sosyal medya hesaplarından Nuri Şahin’e yüklenmeler başladı.

Kimse sahaya girmemiş, oyunculara müdahalede bulunmamış, tribünlerden bir kere bile küfredilmemiş, sahaya yabancı madde atılmamış çıkıp bu takımın yada taraftarın saygısızlık yaptığı ima etmek tamamen AYIPTIR…

Maç sonu Nuri Şahin’in Abdullah Avcı’nın elini sıkmadığı ile ilgili yapılmaya çalışılan algı videoları dün tribün çekimi görüntüde el sıkışmasının ortaya çıkmasıyla patladı.

SON SÖZ

Kimse kusura bakmasın bu işler artık o kadar kolay değil…! Ne Nuri Şahin ne bu takım hem saha da hem birliktelik olarak kolay lokma değil…!