TÜRKİYE’NİN ÜNLÜLERİ OBJEKTİFE YAKALANDI

Yazın kavurucu sıcağında kimi ünlü aşkın tadını çıkarırken, kimi de sessiz sedasız dinleniyor. Haber merkezinin hazırladığı magazin turunda ünlü isimlerin nerede, ne yaptıklarını okuyabilirsiniz.

SEVGİLİSİNİN YAZLIĞINDA

Derya Şensoy 2020 yazında Sarp Levendoğlu’ndan ayrılmış, eylülde flört etmeye başladığı Kerem Kanık ile ilişkisine de martta nokta koymuştu. Mayısta ise kalbini iş insanı Celal Can Algül’e kaptırmıştı. Derya Şensoy sezonu açtı. Ama ne Bodrum, ne Çeşme’de. Tekirdağ Şarköy’de, sevgilisinin yazlığında. Bu, taze aşıkların birlikte ilk tatilleri.

AŞK TATİLİ

Simge Sağın 2.5 yıllık yalnızlığına 2020 yazında Aytaç Özgümüş ile nokta koymuştu. Üç hafta önce Amerika’dan döner dönmez gıda zehirlenmesi sonucu hastanelik olan popçu, sevgilisi ile tatile çıktı. Simge leopar desenli bikinisi ile dikkat çekti.

REKLAM YOK

Instagram’da 2.7 milyon takipçisi olan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyada adeta defile yapıyor. Ama ne giydiklerini ne taktıklarını işaretleyip markalarını belirtiyor. Oyuncunun etkileşimini gören firmalar reklam için iş birliği yapmak istemişler. Küçükköse ise hepsini ajansına yönlendirmiş.

'OMZUNA BİR KUŞ KONMUŞ'

‘Aşkım Kıyamet’ adlı filmle setlere geri dönen Zeynep Tokuş, artık asıl mesleği olan yoga eğitmenliğine de devam ediyor. Assos’taki bir yoga kampına eğitimci olarak katılan Zeynep Tokuş, otelde gördüğü papağanlarla poz verdi. Tokuş “Hayal et omzuna bir kuş konmuş. Nasılmış?” dedi.

ÇALIŞMAYA ARA VERDİ

Dilan Çıtak Tatlıses ile nişanlısı Levent Dörder Bodrum’da tatilde. Albüm hazırlıklarını sürdüren Tatlıses çalışmaya ara verip deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Levent Dörder’e verdiği pozları da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyor.

ANNEYE POZ

Can Bonomo 2018’de oyuncu Öykü Karayel ile hayatını birleştirmişti. Geçen nisanda da bebekleri Roman dünyaya gelmişti. Şarkıcı, güneşli havayı görünce soluğu oğluyla parkta aldı. Bonomo ve minik Roman’ın o anlarını Öykü Karayel fotoğrafladı.

ONLAR ERDİ MURADINA

Oyuncu Sinan Tuzcu 2006’da nikah masasına oturduğu meslektaşı Dolunay Soysert’ten 2016’da boşanmıştı. Uzun süren yalnızlığına da pandemide nokta koymuştu. Zoom üzerinden düzenlenen bir online partide tanıştığı Beyza Kapucu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift geçen hafta nikah masasına oturdu. Önceki gün de Bozburun’da düğün yaptılar. Sadece yakın arkadaşlarının katıldığı düğüne tüm davetliler korona testi yaptırarak geldi. Emre Karayel aynı dizide rol aldığı damadı yalnız bırakmadı.

İLK DENEYİM

Kanal D’nin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’na Miss Turkey 2017 birincisi olan ve Miss World 2017 yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Aslı Sümen dahil oldu. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Sümen, güzelliği ile olduğu kadar yeteneğiyle de adından söz ettirecek. ‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de.

BABA OĞUL ALIŞVERİŞ

Cem Yılmaz oğlu Kemal (9 ) ile alışverişe çıktı. İstinyePark’ta objektiflere yansıdılar. Baba-oğul Gucci ve Cartier mağazalarından alışveriş yaptıktan sonra evlerinin yolunu tuttu. Cem Yılmaz, bu yaz yeni dizisinin çekimleri nedeniyle tatil yapmayacak.

FİT DERYA

Şarkıcı Derya Uluğ meslektaşı Ece Seçkin ile tekne kiralayıp mavi tura çıktı. Kısa süre önce “Kusursuz değilim, benim de selülitlerim var” açıklaması yapan Uluğ’un fit hali dikkat çekti.

HABER MERKEZİ