TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ İSİMLERİ NEREDE, NE YAPIYOR?

Salgın kurallarının esnetilmesiyle birlikte Türkiye’nin ünlü isimleri tatillerini uzattı. Haber merkezimizin hazırladığı haberde ünlülerin nerede, ne yaptıklarını okuyabilirsiniz.

ÇOK İDDİALI

Rafet El Roman’ın Tuğba Altıntop’tan olan kızlarından Su El Roman, İngilizce şarkısı Fake Love için kamera karşısına geçti. Klip Almanya Frankfurt’ta çekildi. Bir de Türkçe single çıkarmaya hazırlanan Su El Roman, bu yaza damga vuracağını söyleyip iddialı konuştu.

AKÇIL KONSER VERECEK

Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı önceki gün İstinyePark’taydı. Pandemi döneminde spor yapamadığı için kilo aldığını söyleyen popçu, “En kısa sürede fazlalıklardan kurtulup fit bir vücutla yeniden tatile gideceğim” dedi. Sahneleri çok özlediğini de belirten Sinan Akçıl, “Kısıtlamalar kalksın, bu yaz konser rekoru kırmak istiyorum” diye konuştu.

DOĞULU’NUN YELKENLİ TURU

Kenan Doğulu önceki gün Bodrum’da yelkenli ile tura çıktı. Yarım saat gezdi. Keyfi haliiyle yerindeydi. 47 yaşına basan popçuya eşi Beren Saat’in özel bir doğum günü kutlaması hazırlayacağı öğrenildi.

İLİŞKİYE DEVAM

Ece Gürsel ile ablası Burçe Gürsel önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Evli sevgilisi Rıfat Sarıcaoğlu’ndan Bella ve Sera adlarında iki kızı olan Burçe Gürsel özel hayatına dair sorulara “Değişen hiçbir şey yok. İlişkimiz yolunda gidiyor” yanıtını verdi.

ARYA'YA SÜRPRİZ!

Berkay ile Özlem Ada Şahin’in malum; iki kızı var. Arya ile Zeynep Mira. Özellikle Arya, Aleyna Tilki’ye hayran. Genç popçu, önceki gün sürpriz yaptı; Berkay ile Özlem’in Beykoz Acarkent’teki villalarına misafirliğe gitti. Kızlarla oyunlar oynayıp çocuk gibi eğlendi. Arya sevinçten havalara uçtu.

3 YIL SONRA BULUŞTULAR

Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ, Tülin Özen, Ushan Çakır, Aslıhan Gürbüz, Selim Bayraktar, Duygu Sarışın, Yıldıray Şahinler ve Bade Işçil’in rol aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’, Ekim 2017’de başlamış, Aralık 2018’de bitmişti. Dizinin kadın oyuncuları 3 yıl aradan sonra bir araya geldi. Dörtlü, işleri nedeniyle kendilerine eşlik edemeyen Aslıhan Gürbüz ile görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

TATİLİ UZATTI

Nesrin Cavadzade kadrosundan ayrıldığı ‘Yasak Elma’ dizisindeki rol arkadaşlarıyla mavi yolculuğa çıkmıştı. Instagram’da verdiği pozlara binlerce yorum ve beğeni yağdı. Sezonun yorgunluğunu atan oyuncu, tatilini bir hafta daha uzatmaya karar verdi.

RESMEN ERİDİ

İbrahim Büyükak bir ara 95 kiloya kadar çıkmıştı. Sıkı diyetle 75’e düştü. Tığ gibi oldu. Eşi Nurdan Büyükak, “Benim bildiğim erkekler, hamile eşleri ile birlikte yer, içer, kilo alır. İbrahim tam tersini yaptı, beni yalnız bıraktı” diyerek takıldı.

ELTİDEN SÜRPRİZ

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan 2016’da Katre Yırtıcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri tüm hızıyla devam ediyor. Geçen pazar Katre Yırtıcı’nın doğum günüydü. Aslıhan Doğan Turan eltisini unutmadı. Çubuklu’da yeni aldıkları evde sürpriz bir organizasyon yaptı. Aile arasında kutlama düzenlediler.

HABER MERKEZİ