TÜRKİYE’NİN EVLATLARI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz çarşamba günü Boğaziçi teröristleri için; ‘’Türkiye’nin evlatlarını derhal serbest bırakın ve yarattığınız bu gerginliğe bir son verin‘’ diyerek hükümete tehditvari bir video yayınladı.

Arkadaşlar! Yaklaşık dört aydır Antalya Lider Gazetesi'nde köşe yazıları yazmaya çalışıyorum. Çalışıyorum diyorum çünkü ben yazar değilim, gazeteci değilim. Emniyet teşkilatında vatanına, milletine çeyrek asır hizmet etmiş ve genç yaşta emekli olmuş bir polis amiriyim. Ve birikimlerimi karınca kararınca dilim döndüğünce sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.

Bilirsiniz devlet memurlarına siyaset yasaktır. Hatta bu yasağı delen kişinin disiplin hukukundaki karşılığı devlet memurluğundan atılmaktır. Yani işinden, aşından olmaktır. Ben buna rağmen ve tabi ki çizmeyi aşmadan devlet memuruyken bile her daim Sayın Cumhurbaşkanımıza destek oldum.

Çünkü benim için önemli olan makam, mevki değil, ailemin karnının doyması değil, ülkemin bekasıydı… Ben polis amirliği yerine inşaatlarda yevmiye ile amelelik yaparak da ailemin karnını doyurabilirdim. Ama elimde yevmiyecilik yapabileceğim vatanımı kaybedersem ne yapabilirim?

Yazıma uzun bir ön girişten sonra şöyle devam etmek istiyorum;

Ülkemizin en büyük ikinci partisi CHP'nin genel başkanı, ülkemi bölmek isteyen PKK'lı hendekçilere ‘’ARKADAŞLAR’’ diye hitap etti. Yetmedi, sol terör örgütleri militanlarını gezi eylemi nedeniyle ‘’TERTEMİZ! ALNINDAN ÖPTÜ’’...

O da yetmedi FETÖ’cüler için 432 km yol yürüdü. O da yetmedi her hafta oluşturduğu CHP'li heyeti Selahattin Demirtaş’ın ziyaretine gönderdi. Halen de gönderiyor.

Geldiğimiz noktada ise tamamen yasalara uygun olarak atanan Boğaziçi Rektörü'nü bahane ederek terör estirenlere ‘’Türkiye’nin evlatları’’ dedi.

Oysaki Boğaziçi’nde terör estirenlerden sadece 7 tanesi Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi çıktı. Yanlış okumadınız! Gözaltına alınan yaklaşık 200 kişinin sadece 7 tanesi Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi çıktı. 79'unun da sol terör örgütlerine üye olmaktan geçmişte haklarında yasal işlem yapıldığı açıklandı.

Bu olaylara müdahalede bulunan polislere mukavemet eden, polisleri darp eden T.C. Devleti'nin resmi ekip aracını tekmeleyenleri, Türkiye’nin evladı olarak gören Kılıçdaroğlu sizce Türkiye’nin polislerini ne olarak görüyor?

Hendekçileri arkadaş olarak gören Kılıçdaroğlu, Hendek Operasyonu'nu yapan polis ve askerleri ne olarak görüyor?

Bıyıklarını yerlerde sürünecek kadar uzatan İYİ Partili, hilal bıyıklı, sözde‘’ ÜLKÜCÜ’’ kardeşim; Senin bu sorulara cevabın nedir? Çünkü; Meral ablanız da perşembe günü düzenlediği basın toplantısında sol terör örgütü mensubu, sözde Boğaziçililer'e sahip çıktı da o bakımdan sordum.