TÜRKİYE 2’NCİSİ ENVAR’DAN

Envar Okulları olarak yürütülen Eno4 eğitim modeli çerçevesinde sportif ve beceri alanındaki başarılara bir yenisini daha eklendi.

Envar Koleji 7. Sınıf öğrencisi Muhammed Esad Baydur, İstanbul’da yapılan U14 Türkiye Atletizm Salon Şampiyonasında, 4×200 Bayrak Müsabakasında Türkiye 2'ncisi, 60 m Türkiye 5'incisi ve 200 m Türkiye 4'üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

“AYRI BİR GURUR KAYNAĞI”

Envar Okulları İlk ve Ortaokul Kampüs Müdürü Yüksel Arslan, başarıya ilişkin yaptığı açıklamada yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Öğrencimiz Muhammed Esad Baydur'u yürekten tebrik ediyorum. Elde ettiği başarıların Türkiye genelinde olması okulumuz için ayrı bir gurur kaynağı. Sportif alanda yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini alıyor olmak çok güzel. Öğrencilerimizin hem akademik alanda hem de bu tarz sportif alanlarda başarılarını görmek 26 yıllık eğitim kurumu olarak ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim' sözünden hareketle öğrencilerimizi eğitim modelimizden aldığımız güçle 4 boyutlu yetiştirmeye ve desteklemeye devam edeceğiz."

HABER MERKEZİ