“TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM”

Antalyaspor ve Antalya Tanıtım Vakfı işbirliğinde Lukas Podolski’nin Patara’da çekilen tanıtım videosunun lansmanı, Antalya Stadyumu'nda düzenlendi

Türkiye’yi ikinci vatanı olarak gördüğünü söyleyen Lukas Podolski, bu yüzde gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini söyledi. Antalya'ya geleli 1 yıla yakın zaman olduğunu belirten Alman yıldız, "Şehrin pek çok yerini gezdim. Bütün dünyanın bu güzellikleri görmesi gerekir. Bu güzellikler anlatılarak tanıtılamaz. Böyle bir tanıtım filmi çok yararlı olacaktır " dedi.

" SADECE FUTBOLCU DEĞİL"

Antalyaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Melih Beken de Podolski'nin sadece futbolcu olarak transfer edilmediğini ifade ederken, "Lukas transfer edildiğinde Başkanımız Ali Şafak Öztürk, kendisinin şehrin tanıtımına da destek vereceğini söyledi. Gol atması ve iyi oynamasını tabiki istiyoruz ama sadece futbolcu olarak görev almıyor. Birçok genç futbolcuya örnek olacak bir futbolcu. Antalyaspor olarak böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için mutluluk duyuyoruz" diye belirtti. Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege de destekleri için Lukas Podolski'ye teşekkür ederken, çalışmaların devam edeceğini söyledi.

HABER MERKEZİ