ANTALYA'DA SESSİZ GECE

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası öncesinde Antalya'da yaptığı çalışmalar kapsamında ikinci hazırlık maçında Gine ile karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele, başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı. Millilerde Alanyaspor'un başarılı oyuncusu Efecan Karaca da forma giydi. Deneyimli futbolcu, 86. dakikada Ozan Kabak'ın yerine oyuna dahil oldu. Bu karşılaşmayla birlikte Ay-Yıldızlılar, Antalya kampını da tamamladı.

SADIK ÇETİN SADAK

3. GOLSÜZ MAÇ

Antalya'daki 12. maçına çıkan Türkiye, burada berabere kaldığı 3. maçında da gol bulamadı. Berabere kaldığı tüm maçlar 0-0 biten Ay-Yıldızılar, diğer mücadelelerde ise 6 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

İLK 11'LER:

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Okay, Ozan, Mahmut, İrfan, Kenan, Burak

GİNE: A. Keita, Konate, I. Conte, Sylla, A. Camara, Pogba, M. Camara, L. Keita, Barry, Kaba

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Müsabaka Gine'nin vuruşu ile başlıyor.

5' Saidou Sow'un savunmadan gönderdiği uzun pasa hareketlenen Jose Kante için ofsayt bayrağı kalkıyor.

7' Mamadou Kane İrfan Can Kahveci'den kaptığı top sonrası ceza sahası çizgisine yakın yerden Ozan Kabak'ın müdahalesiyle yerde kalıyor ve Gine tehlikeli noktadan serbest vuruş kazanıyor.

8' Tehlikeli yerden kullanılan serbest vuruş için topun başına giren Ibrahima Conte'nin şutunda baraja çarpan top yön değiştiriyor ve üstten dışarı çıkıyor.

9' Savunma arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Mamadou Kanesol kanatta ofsaytta kalıyor.

10' Gine gol yaklaşıyor. Saidou Sow'un savunmadan gönderdiği uzun pasa hareketlenen Jose Kante sağ taraftan bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Jose Kante'nin vuruşunda top yandan farklı bir biçimde dışarı çıkıyor.

15' Savunma arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Abdoulaye Cisse sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

18' Sağ kanattan gelişen hızlı atağımızda Cengiz Ünder ceza alananında girdiği ikili mğcadele sırasında topu ayağından fazla aşıyor ve top dışarı çıkıyor.

22' Ay Yıldızlılarımız, bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

26' Cengiz Ünder'in pasında topla buluşan Abdülkadir Ömür'ün ceza sahası yayından vuruşu Mamadou Kane'nin müdahalesi ile uzaklaşıyor.

31' Sol taraftan kullanılan kornerde Cengiz Ünder'in ortasında arka Gine savunması topu kafa vuruşu ile uzaklaştırıyor.

32' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Cengiz Ünder'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Abdoulaye Cisse müdahake ederek topu kornere gönderiyor.

33' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Cengiz Ünder'in ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Ozan Kabak'ın kafa ile indirdiği topta Saidou Sowmüdahale ederek topu uzaklaştırıyor.

35' Gine Milli Takımında Pa Konate'nin sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

39' Sağ akanatta ikili mücadelede Enes Ünal'a yaptığı sert müdahale sonrası Mady Camara karşılaşmanın hakemi Aliyar Ağayev tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

40' Sol kanattan Cengiz Ünder'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Yakhouba Barry kafa vuruşu ile müdahale ederek topu kornere gönderiyor.

40' Sağ taraftan kullanılan kornerde Cengiz Ünder'ın ortasında yüksek giden top hiçbir oyuncuya ulaşmadan dışarı çıkıyor.

43' Mert Müldür'ün sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Mady Camara topu uzaklaştırıyor.

45' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

45' Florentin Pogba kaleye uzak noktadan çektiği şutta İrfan Can Kahveci'ye çarpan top kornere gidiyor.

45' Hakem Aliyar Ağayev ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona eriyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı A Milli takımımızın vuruşu ile başlıyor.

46' Ay Yıldızlılarımız ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlıyor. Abdülkadir Ömür ve İrfan Can Kahveci oyundan alınırken yerlerine Orkun Kökçü ve Kenan Karaman oyuna dahil oluyor.

48' Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Ibrahima Conte'in ceza alanına gönderdiği ortasında Mady Camara'nın kafa vuruşu üstten auta gidiyor.

49' Mert Müldür'ün sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Enes Ünal'in indirdiği topu Kenan Karaman gelişine sağ ayakla yaptığı vuruşta top yandan auta gidiyor.

52' Mert Müldür'ün sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Florentin Pogba topu uzaklaştırmayı başarıyor.

55' Gine gole yaklaşıyor. Savunmanın arkasına gönderilen ara pasına hareketlenen Yakhouba Barry Kaan Ayhan'dan sıyrılıp ceza sahası yayından yaptığı yerden plase vuruşu sonm anda kalecimiz Mert Günok ayaklarıyla topu kornere çelmeyi başarıyor.

56' Gine milli takımı tekaradan gole yaklaşıyor. Sol kanattan Ibrahima Conte^ni kullandığı kornerde arka direkte boş olan Mamadou Kane'nin vuruşunda son anda Mert Günok topu tuttuğu köşeden elleriyle kornere çelmeyi başarıyor.

57' Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Ibrahima Sory Conte'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Jose Kante'nin rövoşata vuruşu üstten auta gidiyor.

64' Pa Konate'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Mert Müldür topu uzaklaştırıyor.

65' Gine'de iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Yakhouba Barry ve Pa Konate oyundan alınırken yerlerine Ahmad Mendes ve Kamso Mara oyuna dahil oluyor.

65' Ay Yıldızlılarımızda iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Dorukhan Toköz ve Enes Ünal oyundan alınırken yerlerine AHalil Dervişoğlu ve Okay Yokuşlu oyuna dahil oluyor.

72' Gine'de iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Jose Kante ve Morlaye Sylla oyundan alınırken yerlerine Demba Camara ve Aguibou Camara oyuna dahil oluyor.

73' Mert Müldür ile gole çok yaklaşıyoruz. Ceza sahası dışı sol çaprazdan topla buluşan Okay Yokuşlu'nun ceza sahasına göderdiği ortasında arka direk altıpasta Mert Müldür sağ ayağıyla gelişine vuruşu az farkla üstten auta gidiyor.

80' Gole bir kez daha çok yaklaşıyoruz. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Cengiz Ünder'in ceza alanına gönderdiği ortasında Kamso Mara'nın ters kafa vuruşunda top üst direkten sahaya geri dönüyor.

83' Gine karşılaşmadaki beşinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Florentin Pogba oyundan çıkarken Ousmane Kante oyuna giren isim oluyor.

83' Kenan Karaman ile gole yaklaşıyoruz. Defanstan gnderilen uzun pasa hareketlenen Kenan Karaman savunma oyuncusuyla birebir kalıp ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı vuruşta son anda kaleci Aly Keita topu kornere çeliyor.

85' Halil Dervişoğlu ile gole yaklaşıyoruz. Ceza sahası yayında topla buluşan Halil Dervişoğlu sağ ayağıyla yaptığı plase vuruş yandan az farkla dışarı çıkıyor.

86' Ay Yıldızlılarımızda iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Mahmut Tekdemir ve Ozan Kabak oyundan alınırken yerlerine Taylan Antalyalı ve Efecan Karaca oyuna dahil oluyor.

90' Halil Dervişoğlu'nun pasında topla buluşan Orkun Kökçü ceza sahası yayından sol ayağıyla yaptığı yerden plase vuruşta kaleci Aly Keita son anda topu köşeden çıkarmayı başarıyor.

90' Halil Dervişoğlu ile gole çok yaklaşıyoruz. Ceza sahası içi sol çaprazdan topla buluşan Halil Dervişoğlu topla birlikte ilerleyip şut açısını arıyor ve penaltı noktasından yaptığı vuruşta Mady Camara'dan seken top az farkla kornere çıkıyor.

90' Sağ taraftan kullanılan kornerde Cengiz Ünder'in ortasında arka direkte son anda kaleci Aly Keita topu kornere çeliyor.

90' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

90' Hakem Aliyar Ağayev'in düdüğü ile karşılaşma golsüz eşitlik ile sona eriyor. Bu karşılaşma ile Milli Takımımız ülkemizdeki hazırlık maçlarını tamamlıyor. Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takımımızın son hazırlık maçı 3 Haziranda Almanya'da Moldova ile karşılaşacak.

HABER MERKEZİ