"TÜRKİYE'DE BİR ŞANS YAKALADIM"

Alanyaspor'un İngiliz futbolcusu Steven Caulker, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bir dönem uyuşturucu ve kumar alışkanlığı yaşadığını itiraf eden deneyimli futbolcu, Türkiye'ye gelerek bir şans daha yakaladığını belirtti

İskoçya ekibi Dundee United ile yollarını ayırdıktan sonra 6 ay boşta kalan ve ardından Alanyaspor'un yolunu tutan Steven Caulker'dan itiraf gibi bir açıklama geldi.

Ülkesinde bir televizyon kanalına konuşan İngiliz futbolcu, alkol ve kumar alışkanlıkları yaşadığı günleri korkunç olarak nitelendirdi. 12 adımlı bir programa katıldığını ve Türkiye'ye geldikten sonra bu kötü alışkanlığından tamamen kurtulduğunu söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Geriye dönüp baktığımda en sinir bozucu şey potansiyelimi asla gerçekleştiremememdi. Sahadaydım ve kapasitemin %50-60'ında oynuyordum. Şimdi çok daha fazlasını verebileceğimi hissediyorum. Dışarı çıkıp kumar oynuyor, içiyordum ve ertesi gün antrenmana dönüyordum. Türkiye'de bir şans daha yakalayacak kadar şanslıydım. Hikayemi bilmedikleri Türkiye'ye adım attım" dedi.

ALANYASPOR ŞANS VERDİ

Alanyaspor'a transfer sürecinden de bahseden Steven Caulker, "Kumar ve alkol alışkanlığım yüzünden Türkiye'ye kaçmak zorunda kaldım. Şimdi her zaman istediğim şekilde yaşıyorum. Açıkçası ben Türkiye'ye geldim, çünkü burada ne tür sorunlarım olduğunu bilmiyorlardı. Bu, bana yeni bir başlangıç şansı verdi ve şimdi sadece daha güçlü olabilirim" diye konuştu.

ÖNEMLİ KULÜPLERDE OYNADI

Bu sezon Alanyaspor ile 7 maçta 1 gol ve 1 asist üreten Steven Caulker kariyerinde daha önce Tottenham, Bristol City, Swansea, Cardiff City, Southampton, Liverpool, QPR ve Dundee formaları giydi. 

HABER MERKEZİ