Türk sporculardan 29 madalya
Antalya'da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nın ikinci gününde Türk sporcular, 7'si altın 29 madalya kazandı.

Antalya'da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nın ikinci gününde Türk sporcular, 7'si altın 29 madalya kazandı.
Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada yaklaşık 60 ülkeden 1900 sporcu mücadele ediyor.
Organizasyonun ikinci gününde yıldız kadınlarda müsabakalar yapıldı. Dokuz sıklette gerçekleştirilen mücadeleler sonunda Türk sporcular, 7 altın, 8 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplam 29 madalya elde etti.
Turnuvanın üçüncü gününde yıldız erkeklerde müsabakalar yapılacak.
AA
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden Taekwondo sporcuları ile buluştu.
Kepez Antalya Spor Lisesi öğrencisi Yelizevatta Demirci, 22-25 Mart tarihleri arasında Niğde’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 55 kg kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Süper Lig’in 29. haftasında Alanyaspor’u 2-1 yenen Antalyaspor’da teknik direktör Emre Belözoğlu, “Çok ince hesaplar yapmamız, rahat olmamamız gereken haftalar. 43-44 puanlar bizi rahatlatacaktır. Kendimizi rahatlatacak pozisyona getirmek için 7-8 puan daha almamız gerekiyor” dedi.
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, Antalyaspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ancak talihsiz bir golle sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz