TÜRK SAVAŞ GEMİLERİ BATUM'A DEMİR ATTI
Gürcistan'daki Batum Limanı’na tatbikat için gelen ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO'ya ait 5 savaş gemisi demirledi.

Gürcistan'daki Batum Limanı’na tatbikat için gelen ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO'ya ait 5 savaş gemisi demirledi.
Gürcistan'ın Batum kentinde bulunan Batum Limanı’na tatbikat için gelen ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO'ya ait 5 savaş gemisi demirledi. Gürcistan'ın İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İspanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya ve Türkiye'den savaş gemilerinin limana demirlediği belirtildi.
Gemiler için düzenlenen karşılama törenine ise Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti Başkanı Tornike Rijvadze, Gürcistan İçişleri Bakanlığı Sınır Polisi Sahil Güvenlik Dairesi Müdürü Ramaz Papidze ve diğer yetkililer katıldı.
Gemilerin Gürcistan kara sularında Sahil Güvenlik Dairesi ile birlikte tatbikatlar düzenleyeceği aktarılırken, tatbikat ile Gürcistan donanması ile NATO arasındaki etkileşimi, uyumluluk düzeyini ve Gürcistan'ın savunma yeteneklerini artırmak olduğu ifade edildi.
İHA
Haftalık hava durumu tahminlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, “Antalya’da önümüzdeki iki gün boyunca yağışı göreceğiz sağanak ve yer yer gök gürültülü. Sağanak yağış gerçekleşecek salı ve çarşamba günü. Perşembe ve cuma günü ise yağış ara verecek fakat Antalya'da hava sıcaklığı genellikle 17 ile 19 derece arasında seyredecek” dedi.
AK Parti Antalya heyeti, Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret ederek Kaş’ta artan kaçak villa yapıları ve ilçe genelindeki sorunları görüştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 7 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya'da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda eski genel başkanların adı okunurken Deniz Baykal’ın adının pas geçilmesi büyük tepkiye neden oldu. Bu durumun üzüntü verici olduğunu söyleyen CHP’li eski milletvekili Yılmaz Ateş,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Yeni Terminal Binalarının açılışını 12 Nisan’da gerçekleştirecek.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı tatilinde hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.
Gençlerin yeni medya ve dezenformasyon farkındalığının artırılmasını amaçlayan “Gençler Arası Medya ve İletişim Projesi” (GAMİP) Antalya Çalıştayı sona erdi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 6 Nisan Pazar günü Bayram tatili devam ederken, Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz