Turizmde Mevlana Petrol atağa kalktı

Turizm alanında yatırımlarını sürdüren ve otel ağını her geçen gün genişleten Mevlana Petrol Grup, kurumsal otelcilik alanında bir önemli adım daha atarak tecrübeli turizmci Volkan Şimşek ile yönetim danışmanlığı konusunda anlaştı.

Akaryakıt ve gıda sektörünün öncü firması Mevlana Petrol Grup, turizm sektöründe de adından söz ettirmeye devam ediyor. Demre’de bulunan Andriake Hotel’in işletmesini yapan, Belek’teki Dosinia Luxury Resort’un hissedarı olan ve geçtiğimiz yıl Imperial Turkiz Resort Hotel ile Sunland Resort Kemer’e ortak olan Grup, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı. Kurumsal otelcilik alanında uzun süredir çalışan Volkan Şimşek ile yönetim danışmanlığı konusunda anlaşmaya vardıklarını açıklayan Mevlana Petrol Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz, Antalya destinasyonunda turizmin göz ardı edilemeyeceğinin altını çizdi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu alanı önemsiyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl 2 otele daha yatırımcı olduk. Ağımız her geçen gün genişliyor.” 

‘ADIMLARIMIZI DOĞRU ATMAK İSTİYORUZ’

Turizm sektöründe genişlemeyi en doğru şekilde yapabilmek için Volkan Şimşek ile bir anlaştıklarını açıklayan Ali Yılmaz, “Volkan beyin bize çok şey katacağına inanıyoruz. Akaryakıtta ve gıda sektöründe tecrübeliyiz ancak turizmde adımlarımızı doğru bir şekilde atmak istiyoruz. Bu alanda hedeflerimiz çok büyük. Yeni sezona iddialı bir şekilde giriyoruz. Kısa sürede bu alanda da adımızdan söz ettirir hale gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Mevlana Petrol Grup ile çalışacak olmaktan son derece memnun olduğunu söyleyen Volkan Şimşek, “Sektörde edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimini Ali bey ve Mevlana Petrol Grup ailesiyle paylaşmaktan memnuniyet duyacağım. Otellerimizde kurumsal bir kimlik oluşturup misafirlerimizin en mutlu şekilde ayrılmalarını hedefliyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

VOLKAN ŞİMŞEK KİMDİR?

1968 yılında Ankara'da doğan Volkan Şimşek, Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde Kamu Maliyesi'nden mezun oldu. Otel sektörüne 1994 yılında RobibsonClub'da başlayan Volkan Şimşek; Rixos Otellerinde başkan yardımcısı olarak görev yaptığı 3 yıl içinde 10 otelin açışını gerçekleştirdi.  Blue Waters Club &Resort, Kempinski Hotel TheDome, Majesty Hotels& Resorts ve DER TouristikHotels&Resorts'de genel müdürlük ve CEO'luk görevlerinde bulundu. Son olarak Tui Rusya’nın Fun&Sun Hotels’de CEO olarak çalışan, uzun zamandır turizm sektöründe marka ve otel yönetim danışmanlığını sürdüren Volkan Şimşek evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ