TURİZM İÇİN ACİL ÖNLEM ALINMALI

TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Turizm Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl büyük kayıplar yaşayan turizm sektörünün bu yıl da sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Önlem alınmazsa bu sezonu da kaybederiz” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Karadağ, pandemi sürecinin sona ermesini umut ederken koronavirüs salgınının son dönemde yeniden pik yaptığına dikkat çekti.

ACİL ÖNLEM ÇAĞRISI

Karadağ, mesajında şunları dile getirdi; “Antalya, ülkemizin olduğu gibi dünyanın da en önemli turizm destinasyonlarından biridir. Salgın yüzünden yılda ortalama 15 milyon yabancı turist ağırlayan Antalya'mıza geçen yıl sadece 3 milyon civarında turist geldi. Pandeminin birinci yılında Antalya'mızın yaşadığı turist kaybı, yüzde 80 ile Türkiye ortalamasının üzerinde. Türkiye turizminin lokomotif kentinde tehlike çanları çalıyor. Acil önlem alınmazsa bu sezon da kaybedilecektir.”

HABER MERKEZİ