TURGAY GENÇ 0-0 MUSTAFA KÖLEOĞLU

Süper Amatör Lig 15. hafta mücadelesinde Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ile Kumluca Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya belediye başkanlarının açıklamaları damga vurdu.

Süper Amatör Lig 15. hafta mücadelesinde Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ile Kumluca Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya belediye başkanlarının açıklamaları damga vurdu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, protokol tribününe davet ettikleri Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun bunu reddettiğini ifade ederken, Köleoğlu ise tel örgülerden içeri alınmadığını iddia etti.

GÖRÜNTÜ VAR, SES YOK!

Süper Amatör Lig'de 15 haftaya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun açıklamaları damga vurdu. 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmaya alınmadıklarını iddia eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yanında yer alan 200'e yakın taraftarla birlikte Döşemealtı Belediyesi'ne tepki gösterdi.

“KUMLUCALILARA HAKARET”

Maçın hemen öncesinde tel örgülerin arkasından açıklamada bulunan Köleoğlu, "Biz bunu hak etmiyoruz. Biz hiç kimseye nezaketsizlik yapmadık. Bu Kumlucalılara yapılan hakarettir. Bu nezaketsizliği kınıyorum. Döşemealtı'nda büyük nezaketsizlik ile karşı karşıyayız. Belediye başkanını ve taraftarı içeri almayarak, tel örgüler arkasında maç izletiyorlar. Bu yapılan nezaketsizliğe itiraz ediyorum. Bu şekilde hiçbir spor kulübü böyle bir nezaketsizlik yapamaz" sözlerine yer verdi.

GENÇ: DAVETİMİZİ REDDETTİ

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun tribünlere alınmadığı yönündeki ifadeleri reddeden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, Köleoğlu'na maçın öncesinde davet gönderdiklerini, ancak kendisinin protokol tribününe girmeyi reddettiğini ifade etti. Kumluca Belediyespor taraftarının tribünlere alınmama gerekçesi ise, tribün kapasitesine bağlandı.

KAPASİTE KRİZİ BÜYÜDÜ

Maça ev sahipliği yapan Şehit Ertevfik Cebeci Stadyumu'nun kapasitesinin 600 kişi olduğu ifade edilirken, Kumluca'dan 250'ye yakın taraftarın geldiği vurgulandı. İlk yarıda Kumluca'da oynanan karşılaşmaya Döşemealtı'ndan 5-6 kişiyle gidildiği ve Kumluca'dan da en fazla 1 otobüs taraftarın gelmesinin talep edildiği belirtilirken, kapasitenin üzerinde taraftar geldiği için giriş yapmalarına izin verilemediğine dikkat çekildi.