TRANSFERDE YOĞUN MESAİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. Kırmızı-Beyazlılarda Bahadır Öztürk, Rizespor’a sezon sonuna kadar kiralanırken, Doğukan Sinik de Hull City’ye imza atmaya hazırlanıyor. Aarau’dan transfer edilen, ancak resmi açıklamanın henüz yapılmadığı Devran Şenyurt ise Metalist Kharkiv ile oynanan karşılaşmada forma giydi.

Alperen Uysal, Soner Aydoğdu ve Ömer Toprak’ı renklerine bağlayan, Hakan Özmert, Fernando Lucas Martins, Ruud Boffin ile Güray Vural’la da sözleşme uzatan Antalyaspor’da hareketli günler yaşanıyor. Kırmızı-Beyazlılarda ilk olarak Lider Gazete’nin perşembe günü duyurduğu Bahadır Öztürk’ün Rizespor’a transferi resmiyet kazandı. Kırmızı-Beyazlılarla gittiği Burdur kampından ayrılarak, Rizespor’un Erzurum kampına dahil olan 26 yaşındaki futbolcunun transferi Karadeniz ekibi tarafından açıklandı. Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’la daha önce Kırmızı-Beyazlılarda beraber çalışan başarılı futbolcuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Rizespor’umuz Bahadır Öztürk'ün geçici transferi için Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki defans oyuncusu, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Yeşil-Mavi renklere bağlayan imzayı attı” ifadeleri kullanıldı.

DOĞUKAN MAÇA ÇIKMADI

Antalyaspor’un satışı için Hull City ile anlaşmaya vardığı Doğukan Sinik ise Burdur kampında yer almasına karşın Metalist Kharkiv ile oynanan hazırlık maçının kadrosunda yer almadı. İngiliz ekibiyle söze kesen milli futbolcunun resmi sözleşmeye imza atması beklenirken, Galatasaray’ın da devreye girdiği iddialar arasında yer aldı.

DEVRAN ŞENYURT SAHAYA ÇIKTI

Antalyaspor, İsviçre’nin Aarau takımının formasını giyen Devran Şenyurt’u da Burdur kampına getirdi. Transfer için henüz resmi açıklama yapılmazken, 17 yaşındaki futbolcunun Kırmızı-Beyazlıların Metalist Kharkiv ile oynanan hazırlık maçında forma giymesi dikkat çekti. Oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu, yaklaşık yarım saat oyunda kaldı.

ESKİ TAKIMLARINA RAKİP OLUYORLAR

Hazırlık maçlarına Burdur’da Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv karşısında başlayan Antalyaspor, Almanya etabında Borussia Dortmund'un rakibi olacak. Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in efsaneleştiği ve yeni transferin Ömer Toprak'ın da bir dönem formasını giydiği Borussia Dortmund, hazırlık maçında Kırmızı-Beyazlıların rakibi olacak.

Dostluk maçını Alman ekibi sosyal medya hesabından duyururken, mücadelenin Brackel'deki antrenman sahasında oynanacağını ve ilk düdüğün 17.00'de çalınacağı belirtildi.