TRANSFERDE VİTES ARTIRILDI

İç transferde 3 futbolcusuna imza attıran Antalyaspor, dış transferde de yoğun bir mesai harcıyor. Kırmızı-Beyazlılar, bugüne kadar Doğukan Nelik ve Erkan Eyibil'in transferini bitirirken; Harun Tekin, Sherel Floranus ve Seyfettin Anıl Yaşar'ı da kadrosuna katmak için çalışma yapıyor.

Gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak için kollarını sıvayan Antalyaspor, iç transferde Hakan Özmert, Eren Albayrak ve Veysel Sarı ile sözleşme yeniledi. Fedor Kudryashov ile de görüşmelerini sürdüren Akrep, dış transferde de hızını artırmayı planlıyor.

1 TRANSFER TAMAMLANDI

Kırmızı-Beyazlılar, bugüne kadar pek çok isimle transfer için temasta bulunurken, 1 futbolcuyu renklerine bağladı. 20 yaşındaki Doğukan Nelik, Akhisarspor ile olan sözleşmesini tamamladıktan sonra kendisini Antalyaspor'a bağlayan anlaşmaya imzasını attı. Daha önce transferi tamamlandığı ifade edilen Seyfettin Anıl Yaşar ise zora girdi. Genç oyuncu için özellikle Rizespor'un önemli yol kat ettiği ve Afyonkarahisarsporlu futbolcunun Karadeniz'e yakın olduğu vurgulandı.

ERKAN EYİBİL SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kırmızı-Beyazlılar, Bundesliga ekibi Mainz'ın genç takımında forma giyen Erkan Eyibil'i de Antalya'ya getirdi. Genç futbolcuyu sağlık kontrolünden geçiren Kırmızı-Beyazlılar, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun bonservis sorununu çözmesiyle transferi bitirdi. Geçen sezonu Hollanda 2. Lig takımlarından Go Ahead Eagles'ta kiralık olarak forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu için Antalyaspor'un bonservis ücreti vermek istemediği, Mainz'in ise yaklaşık 100 bin Euro istediği ifade ediliyordu. 19 yaşındaki futbolcu ile Beşiktaş, Başakşehir ve Konyaspor'un da ilgilendiği iddia ediliyor.

HARUN TEKİN İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kaleye takviye yapmayı planlayan Akrep'te Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Harun Tekin ile de görüşmeler devam ediyor. Önceki gün Harun Tekin'in Menajeri Haluk Canatar, Antalya'ya gelirken, resmi görüşmeler başladı. 31 yaşındaki kalecinin talep ettiği ücreti fazla bulan Kırmızı-Beyazlılar, kendi teklifini sundu. Akrep, son görüşmeleri yaptıktan sonra transferi tamamlamayı amaçlıyor.

FLORANUS İÇİN YANAL ISRARCI

Antalyaspor'un mevcut kadrosu içerisinde Bünyamin Balcı ve Mert Yılmaz'ın yanı sıra Veysel Sarı ile Omar Imeri gibi savunmanın sağında oynayabilecek 4 futbolcu olmasına karşın Teknik Direktör Ersun Yanal, aynı bölge için Sherel Floranus transferinde ısrarcı. Daha önce görüşmelerin durdurulduğu, ancak Hollandalı futbolcu için yeniden girişimde bulunulabileceği öne sürüldü.