Trafik sorununa neşter vurulacak

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) ile bir araya geldiği toplantıda kentin en büyük sorunun trafik olduğuna değinerek, “Antalya'nın bir numaralı sorunu trafik. Trafik meselesini ve en çok emek verilmesi gereken konu. Bunun içinde çalışıyoruz. Bu cumartesi de yine Sayın Bakanımızla da oturacağız, konuşacağız” dedi.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda dernek üyeleriyle bir araya gelerek Vali Şahin, Antalya’nın ekonomisi ve gündemine kadar 2024 yılı hedeflerini değerlendirdi. Vali Şahin’in konuk olduğu toplantıya Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik de katıldı. Toplantını sonunda Vali Şahin’e plaket takdim edildi.


“EVET, SERİ KATİL VAR ONUN İSMİ; SAVAŞ”

Tarihten bu yana Anadolu topraklarını mazlumlar için bir sığınak olduğunu belirten Şahin, son günlerde Antalya sahillerine çok sayıda cansız beden vurması ile ilgili “Seri katil mi var?” yorumlarını değerlendirerek “Sahile vuran cansız, kolu kopmuş, uzvu kopmuş bedenler beni de şaşırttı. Hatta sosyal medyada seri katil mi var yorumları paylaşıldı. Evet, biz seri katil var. Onun ismi, savaş. Suriye'deki iç savaş, bu insanları öldürdüğü ve ülkelerinden kaçmak zorunda bıraktığı ve umuda yolculuk için Lübnan'dan çıkan bir gemi. Kıbrıs ve Rodos arasında bir yerlerde battı ve 90 civarında, insan maalesef boğulmuş ve onların cansız bedenleri Antalya sahillerine vuruyor. Seri katil, savaş” dedi.


“MAZLUMLARIN SON SIĞINAĞI ANADOLU”

Anadolu'nun tarihsel süreçlerinde ihtiyacı olanlara kapılarını açtığını tarihsel örneklerle anlatan Sahin, “Mazlumların son sığınağı, son kalesi Anadolu toprakları. Biz de son umutuz. O zaman bu umudu yeşertmek için biz önemli bir misyon üstleniyoruz. Bu misyon güçlü, kuvvetli bir Türkiye demek. Bizler bugün huzur ve güven adası olan Anadolu'da, müreffeh bir şekilde yaşıyorsak, bunu Cumhuriyeti kuran düşmanı Anadolu'dan temizleyip bize bu güzel ülkeyi bırakan kurucularımıza başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Bugün bizler bırakınız bir yere gitmeyi, bize gelenleri misafir etmeye çalışıyoruz. Şimdi bize düşen medeniyetimizin gereği olarak daha da güçlü olmak, daha da büyümek” diye ifade etti.


“TRAFİK SORUNU İÇİN MÜJDELERİMİZ OLACAK”

Vali Şahin konuşmasında Antalya’da 6 aydır görev yaptığını ve Antalya’nın en büyük sorunun trafik olduğuna değinerek “Antalya'nın bir numaralı sorunu  trafik. Trafik meselesini ve en çok emek verilmesi gereken konu. Bunun içinde çalışıyoruz. Bu cumartesi de yine Sayın Bakanımızla da oturacağız, konuşacağız. Birkaç tane güzel projelerimiz var, çünkü müjde gibi olacak güzel bazı düşüncelerimiz var. Hepsinin özünde ışıkları azaltmak ve yolu arttırmak var” diye konuştu.