Trafik ekipleri 1 haftada 2 milyon 942 bin 329 aracı denetledi
Emniyet ve jandarma trafik ekipleri 14-21 Kasım 2024 tarihleri arasında 2 milyon 942 bin 329 aracı denetledi. Toplam 462 bin 324 araca ve sürücüye işlem yapıldı.

Emniyet ve jandarma trafik ekipleri 14-21 Kasım 2024 tarihleri arasında 2 milyon 942 bin 329 aracı denetledi. Toplam 462 bin 324 araca ve sürücüye işlem yapıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Denetimler arttıkça
kaza sayıları azalıyor" diyerek denetimlere ilişkin açıklama yaptı.
”Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Yaptırmamakla” ilgili
olarak 2024 yılında toplam 368 bin 780 işlem yapıldı.
Bakan Yerlikaya, "Vatandaşlarımızın can ve mal
güvenliğini korumak için trafik ekip sayılarımızı ve denetimleri arttırıyoruz"
ifadelerini kulandı.
462 BİN 324 ARACA VE
SÜRÜCÜYE İŞLEM YAPILDI
Emniyet ve jandarma trafik ekipleri 14-21 Kasım 2024
tarihleri arasında 2 milyon 942 bin 329 aracı denetledi.
Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar)
mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 231 sürücüye işlem yapıldı.
Hız ihlalinde bulunan 115 bin 949, periyodik muayenesi
yaptırılmamış 26 bin 786, sürücü belgesiz araç kullanan 13 bin 869, emniyet
kemeri kullanmayan 23 bin 485 olmak üzere diğer işlemlerle birlikte; Toplam 462
bin 324 araca ve sürücüye işlem yapıldı.
Balan Yerlikaya, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize
kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" dedi.
Antalya, kısa süreli etkili olan bahar yağmuruyla da baş edemedi. Yağmurun ardından mazgalların tıkalı olması nedeniyle yollar göle döndü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin(ABB) yanında bulunan Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan inşaat çalışması nedeniyle tarumar edildi. Mezarlığın ağır tahrip edildiği olayın ardından ABB’nin sessiz kalması tepki çekti.
Antalya’da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları’nı (52) tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları’nın (48) yargılandığı davanın üçüncü duruşmasında, sanıklardan Fikret İnal tutuklandı.
Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde boş arazideki konteynerde çıkan yangın korkuttu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, çalıştığı restorandan çıkarıldıktan sonra aralarında çıkan sözlü tartışmadan sonra eski müdürünü bacağından bıçakladı. Olayda yaralanan müdür hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, Rus uyruklu otizmli özel çocuklara hizmet veren özel spor salonunda spor eğitmeninin, otizmli çocuğu azarlayarak tokat attığı iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüleri tepkilere neden oldu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tırla çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kalbi duran motosikletli çocuk ambulanstaki kalp masajıyla hayata döndü.
Antalya'da kamyonet ile motosikletin karıştığı trafik kazası sonrası araç sürücüleri trafik ekipleri gelmeden motosikleti de bırakarak kaza yerini terk etti. Kaza anıysa güvenlik kamerasına yansıdı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz