TORUNLARINDAN UTAN BE ADAM!

Kemal Kılıçdaroğlu geçenlerde katıldığı bir TV programında soru üzerine LGBT'lilerin Türk aile yapısına, Türk ahlakına zarar vermediğini savundu.

Kılıçdaroğlu’nun bu savunmasından sonra LGBT'liler de CHP Genel Merkezi önüne gelerek Kılıçdaroğlu’nu ‘’Fahri Üye‘’ ilan ettiler. Bu ilan üzerine ne Kılıçdaroğlu’ndan ne de herhangi bir CHP'liden itiraz gelmedi.

Bu adam CHP Genel Başkanı oluncaya kadar değerlerimiz hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. Türk aile yapısını, ahlakını LGBT bozmayacaksa, ne bozacak? Madem bu tiplerin aile yapımızı ve ahlakımızı bozmadığını düşünüyordun, eşcinsel olduğu iddia edilen vekilini niye partiden istifa ettirdin?

Bazen haberleri izlerken bu tipler ekrana çıktığında biz ailecek birbirimizin yüzüne bakamıyor, başımızı öne eğiyor ve utancımızdan hemen kanal değiştiriyoruz.  Hele bir de misafirimiz varsa veya misafirlikte isek kanal değiştirmek bile fayda etmiyor. Psikolojimiz bozuluyor. O yüzden kimse bana özel hayattır, saygı duymalısın demesin!..

Kılıçdaroğlu seçim kazanmak uğruna her şeyi mubah gördü, görüyor. Akla hayale gelmeyecek yüzlerce yalan söyledi, halen de söylüyor. Baktı ki; bu yalanları halk yemiyor, bu sefer de PKK'lılar ve FETÖ'cüler ile kanka olduğunu, seçilirse hepsini affedeceğini ve tekrardan devlet kadrolarına alacağını açıklıyor.

Millet İttifakı iktidar olursa (ki olamaz)  Kılıçdaroğlu’nun kamudan atılan FETÖ'cü ve PKK'lıları tekrar devlet kadrolarına alacağına eminim. Çünkü bu vaadini kazandığı belediyelerde alttan altta yaptığına hepimiz şahidiz.

Erdoğan’ı devirmek için; FETÖ desteği yetmedi. PKK desteği yetmedi. Türkiye’yi kendine düşman ilan eden ülkelerle dost oldu. O ülkelerin TV programlarına çıkıp Türkiye’yi ve Erdoğan’ı karaladı. O da yetmedi şimdi de LGBT'li sapkınları cici gösterip, 70 yaşından sonra fahri üyeliği kabul ederek onların oylarının peşine düştü.                 

Edep yahu edep!!!

Bu yaptıklarınla Türk halkından utanmıyorsun bari eşinden, çocuklarından, torunlarından utan be adam! Hadi bu adam utanmıyor bu adamın yaptıklarından sen de mi rahatsız olmuyorsun? Peki Saadet Partili, İYİ Partili arkadaşlar siz de mi rahatsız olmuyorsunuz? Erdoğan’a nasıl bir kininiz var ki bunca rezilliğe göz yumuyor, hatta ‘’Millet İttifakı’’ çatısı altında kalarak yapılan bu rezilliklere destek veriyorsunuz?

SEVGİLİ CHP SEÇMENİ KARDEŞİM;

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türk halkının ahlaki değerlerini bozmak için her geçen gün dozu biraz daha arttırıyor. Yolsuzluk ve rüşvet nedeniyle belediye başkanları görevden alınıyor, hapse giriyor sesiniz çıkmıyor. CHP'li yöneticiler tacizde, tecavüzde bulunuyor sesiniz çıkmıyor. CHP'li milletvekilinin eşcinsel olduğu iddia ediliyor, sesiniz çıkmıyor. En sonunda genel başkanınız LGBT Fahri Üyesi oldu yine sesiniz çıkmadı. Sizin sesiniz çıkmadığı sürece bu adam bırakın fahri üyeliği, LGBT Derneği Başkanı da olursa şaşırmayın...