Tolunay Kafkas 6 yıl sonra Süper Lig’e döndü
MKE Ankaragücü’nde teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas, 6 yıl sonra Spor Toto Süper Lig’e döndü.

MKE Ankaragücü’nde teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas, 6 yıl sonra Spor Toto Süper Lig’e döndü.
Türkiye Futbol Federasyonunda 2017'de göreve başlayan
Tolunay Kafkas, Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik
Direktörü olarak yakın zamana kadar çalıştı.
Ankara doğumlu 54 yaşındaki teknik adam, daha önce
Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar
Belediyespor'un başında bulunmuştu.
Son olarak 2017'de Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Kafkas,
Kayserispor ile 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandı.
MKE ANKARAGÜCÜ'NDE 4.
TEKNİK ADAM
Tolunay Kafkas, bu sezon başkent ekibinde görev yapan 4.
teknik adam oldu.
Sezona, takımı Spor Toto Süper Lig'e çıkaran Mustafa Dalcı
ile başlayan MKE Ankaragücü, ilk üç maç sonunda teknik direktör değişikliğine
gitti.
Ömer Erdoğan ile anlaşan sarı-lacivertlilerde bu birliktelik
de uzun sürmedi ve ligin 23. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük
yenilgisinin ardından genç teknik direktör görevinden istifa etti.
Başkent ekibi, Sedat Ağçay yönetiminde 3 maça çıktı ve 2
yenilgi, 1 galibiyet aldı.
Milli maç arasının ardından deplasmanda Medipol Başakşehir'e
rakip olacak MKE Ankaragücü, 7 galibiyet, 4 beraberlik, 13 mağlubiyet sonucu
hanesine yazdırdığı 25 puanla 15. sırada bulunuyor.
AA
Bölgesel Amatör Lig 6 Grup’ta sezon sonu yaklaşırken, dev maçta Manavgat Belediyespor, Eskişehirspor’u ağırladı. Eskişehirspor’un kazanması halinde şampiyonluğunu garantileyeceği maçta Manavgat Belediyespor 1-0 ile kazanarak şansını son iki haftaya taşıdı. 35’inci dakikada Turgay Tiryaki’nin penaltıdan kaydettiği golle 3 puana ulaşan Manavgat Belediyespor, rakibine bir adım daha yaklaştı. Bu sonucun ardından Manavgat Belediyespor 59 puana ulaşırken, Eskişehirspor ise 61 puanda kaldı.
Antalyaspor yüzme takımının genç sporcusu Tuğba Yıldız, Türkiye rekorunu kırarak “rekortmen” unvanının yeni sahibi oldu.
Antalyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Thalisson Kelven, Kırmızı-Beyazlılara transfer sürecinden bahsetti. Antalyaspor’a gelerek hayallerine ulaştığını söyleyen Brezilyalı, aynı zamanda korku yaşadığını da söyledi.
Antalyaspor’un sezon başında CSKA Moskova’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Adolfo Gaich’e ülkesi Arjantin’den talip çıktı.
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz