Tolga Cömertoğlu: Antalyaspor menfaat bakanlığı değil

Antalyaspor'un dün yapılan olağan genel kuruluna Antalyaspor taraftarının ağabeyi Tolga Cömertoğlu, damgasını vurdu. Antalyaspor’un bir aile ve şehrin en büyük markası olduğunu dile getiren Cömertoğlu, yöneticilere ise ‘Antalyaspor’ “Bir kartvizit bir menfaat bakanlığı değil” diyerek seslendi.

Antalyaspor’da Sabri Gülel’in istifasının ardından, toplanan olağan genel kurulda tek aday olarak seçime giren Sinan Boztepe, Kırmızı-Beyazlıların yeni başkanı oldu. Genel kurula ise damgayı Antalyaspor taraftarının ağabeyi Tolga Cömertoğlu vurdu.

“DERNEĞİ, VAKFI, A.Ş’Yİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN”

Olağan genel kuruldu çarpıcı açıklamalarda bulunan Cömertoğlu, “Bazı ağabeylerime söylüyorum. Aynı gün bir arkadaşa randevu verip, aynı gün başka bir arkadaşa daha randevu verip sen haklısın, sen de haklısın diye bu kulübün içerisinde derneği, vakfı, A.Ş’yi birbirine düşürmeyin. Yıllardır isimleriniz arka planlarda durur. Bu kulübün içerisinden bu kulüpten bu şehirden nemalanmak için milleti birbirine düşürüp biz hazırız demeyin. Hiç hazır olmayın. Ben var oldukça o hazırlığınızla buraya hiç gelemeyeceksiniz. Biz de her şeyi not edip koyuyoruz. Bunu bilin.” İfadelerini kullandı

Cömertoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Birkaç arkadaş bunu yapabilecekti fakat insanlar birbirlerine düşürüldü. Biz izliyoruz. Gördük dışarından. Sabah birine randevu, öğleden sonra diğerine randevu. Paşam sen haklısın, ağam sen haklısın. Akşam üstü herkes birbirine girdi. Bazı arkadaşlar da bunu tutamadı basına servis ettiler. Sosyal medya ya servis ettiler. Gün sonu en çirkin noktaya geldik”

“BURASI BİR KARTVİZİT BİR MENFAAT BAKANLIĞI DEĞİL”

Antalyaspor’un bir kartvizit, bir menfaat bakanlığı olmadığını söyleyen Tolga Cömertoğlu, “Sevgili yeni yönetici arkadaşlar bakın burası bir kartvizit bir menfaat bakanlığı değil. Tamam mı ağalık yapmayı seviyorsanız ağalık vermekle olur. Artık ben bir şey istiyorum. Rica ediyorum. Mali kurudan ricam şudur, yeni yönetim kurulundan ricam şudur, yeni yönetim kurulundan, dernekten vakıftan ricam şudur, yönetim kuruluna üye olan arkadaşların yönetim kurulunda hiçbir şekilde takımla ticari ilişkileri, faturalaşmaları, mahsuslaşmaları olmasın. Para mı veriyorsun bağış makbuzu yap helal et gitsin” diye konuştu.