TİCARİ ARAÇ TAKLA ATTI: 2 YARALI

Alanya-Antalya D-400 Karayolu Manavgat Çevreyolu’nda su birikintisine giren sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araç araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Bayram Başkaya kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Yakup Arslan’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza; Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Bayram Başkaya idaresindeki 07 LTS 23 plakalı otomobilin, Sorgun-Otogar köprülü kavşağından indikten sonra yolun sol şeridinde yağmur yağışı nedeniyle oluşan su birikintisine girmesi ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından beton bariyerlere çarpması sonucunda meydana geldi.

Bariyere çarptıktan sonra takla atan ve yoldan çıkarak Aydınevler Mahallesi 5594 sokakta DSİ’ye ait servis yoluna düşen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Araç sürücüsü Bayram Başkaya kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, araçta yolcu olarak bulunan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat itfaiyesi kurtarma ekibi tarafından araçtan çıkarılan Yusuf Yakup Arslan’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABER MERKEZİ