Tezgahtarı öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi
İstanbul Fatih'te çıkan kavgada tezgahtarı silahla vurarak öldüren zanlı ve suç aleti silahı saklamaktan gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.
İstanbul Fatih'te çıkan kavgada tezgahtarı silahla vurarak öldüren zanlı ve suç aleti silahı saklamaktan gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.
Fatih'te 11 Ocak'ta saat 11.30 sıralarında kıraathane işletmecileri ile seyyar satıcı arasında kavga çıkmıştı. T.S.K. (44), aynı sokakta tespih satan seyyar satıcı Ercan Çali'yi (34) silahla vurarak öldürmüştü. Olaynı ardından T.S.K. gözaltına alınmıştı. Şüphelinin suç aleti silahı B.U.’ya verdiği, B.U.’nun da silahı arkadaşı G.Ş.’nin evinde sakladığı tespit edilmişti. Evde yapılan aramalarda 2 adet tabanca ele geçirilirken, G.Ş. ve B.U. da emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri tamalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
İHA
Burdur'un Tefenni ilçesinde hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Kepez Kaymakamlığı çeşitli basın yayın kuruluşları ve dijital medyada yer alan, yaşlı bir çiftin evlerinden sokağa atıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye’nin Huzuru Projesi kapsamında düzenlenen Antalya’nın Huzuru Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Antalya'da trafik ekiplerince yapılan denetimlerde abartı egzoz kullanarak gürültü kirliliği oluşturduğu tespit edilen otomobilin sürücüsüne 7 bin 129 TL cezai işlem uygulandı.
Antalya'da ev sahibinin tamamen söndürmeden kovayla dışarı bıraktığı kül, yangına neden oldu.
Antalya'nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi ağır yaralandı.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, pikap ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Antalya'nın Serik ilçesinde bir restorandaki gaz kaçağı olduğu belirtilen tüpün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.
Antalya'da geçtiğimiz yıl meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Osman Çakmak'ın oğlu Aydın Çakmak, babasının ölümüne neden olan sürücünün kazadan 6 ay sonra serbest kalmasına tepki gösterdi.
Antalya'da yaşlı kadının ocakta unuttuğu yağ yangına neden oldu. Apartman sakinlerinin yoğun duman nedeniyle büyük panik yaşadığı yangın, itfaiyenin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz