TEŞEKKÜRLER ÖZTÜRK BAŞARILAR YILMAZ

Antalyaspor'da yeni bir dönem başlıyor. Kırmızı-Beyazlılara ayrı bir vizyon katan ve hayalleri zirveye taşıyan Öztürk dönemi sona ererken, yoğun çalışmanın ardından dümene Mustafa Yılmaz geçti. Hem de bütün kolların tek yetkilisi olarak...

Öncelikle verilen emek ve ortaya koyulan vizyon için Öztürk ailesine teşekkür etmek gerekir. Her ne kadar çok istediği Avrupa hedefine ulaşamadan erken bir veda gelse de taraftara yaşattığı heyecan ve bunun yanında giderken ortaya koyulanlar için Kırmızı-Beyazlı renklere gönül vermiş herkesin bir vefa borcu vardır.

Antalyaspor'a tarihin en büyük mali desteğini verilerek kulübün gücüne güç katıldı. Ailenin istifa kararının ardından görevi bırakmayı planlayan Ersun Yanal ve Sedat Karabük'ü bu fikirlerinden vazgeçirmeleri de Kırmızı-Beyazlıların geleceği adına yapılmış en önemli hamlelerden biriydi.

Ve Yılmaz dönemi...

19 Ocak'ta başlayan sürecin sonunda pek çok kişinin beklediği gibi koltuğa Mustafa Yılmaz oturdu. Gelinen noktada dümene geçecek en doğru isimlerden birisi olduğunu söylemek mümkün. İyi niyetle, kulübün başarısı için elinden geleni yapacağından kimsenin şüphesi yoktur. Neredeyse borçsuz hale geçen bir kulübün geleceği için tek yetkili isim olacak, bu açıdan bakıldığında oldukça şanslı... Seçim döneminde Dernek ve Vakıf Başkanı olarak büyük meşguliyetinin bulunduğunu söylemiş, A.Ş. için zamanının olmadığını dile getirmişti. Umarım düşündüğü gibi olmaz, çalıştıkça güç kazanan, başarı üzerine başarı ekleyen bir dönem geçirir.

Antalyaspor tarihinin en yüksek sayıda yönetim kurulu üyesinin bulunduğu dönemde başkanlık yapmanın hem avantaj hem de dezavantajları olacaktır. Yılmaz'ın çekirdek kadrosunu çok iyi seçip, sadece çalışma güdüsüyle yönetime giren isimlerle başarılı bir çizgi elde etmesi bir Antalyalı olarak en büyük temennimiz olacak. Başarılar Mustafa Yılmaz.