TEŞEKKÜRLER KILIÇDAROĞLU

Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımız KYK’ya kredi borcu olanların faizlerinin silineceğini açıkladı.

Bunun üzerine CHP’li bir vekil; “Asgari ücret dedi. Taşerona kadro dedi. Emekliye bayram ikramiyesi dedi. TRT payı dedi. 3600 ek gösterge dedi. KYK borçlarının faizi silinsin dedi. Hepsi yapıldı… Bunlar iktidar olmadan yaptıklarımız… Sırada EYT var! Teşekkürler Kılıçdaroğlu” şeklinde tweet attı.

Twetten sonra insanlarımız sosyal medya platformlarında CHP ile bolca dalga geçti, eğlendi.

Ben bu tweeti ilk gördüğümde paylaşım yapan hesabın fake olduğunu düşünmüştüm. Ancak Gılıştaoğlu’nun pazar günü Balıkesir’de yaptığı konuşmada, “Evet bunları ben yaptırdım. Ben tuttuğunu koparan bir adamım” deyince beni sesli bir gülme aldı. Ve hesabın fake olmadığını anladım.

***

Eskiden CHP kazandığı belediyelerde; Bakanlıkların yaptığı hizmetlere biz yaptık algısına soyunur, yalandan öte; hizmet hırsızlığı yapardı. Şimdilerde ise yalan ve hırsızlıkta level atladılar. Erdoğan’ın hizmetlerini çalmaya kalkışıyorlar.

Erdoğan’ın icraatlarını çalamadıkları zamanlarda da; Güya Erdoğan’ı itibarsızlaştırmak için Olayı Cumhuriyete, Atatürk’e, bilmem ne sözleşmesine bağlıyorlar. Bunun son örneğini Gürsel Tekin’in sosyal medya paylaşımında gördük.

***

Meğerse tahıl koridorunun açılması Erdoğan’ın başarısı değil, Atatürk ve Montrö Sözleşmesi’nden gelen bir başarı imiş. O nedenle de Erdoğan, Montrö bildirisine imza atan Amirallerden özür dilemeliymiş.

Bak hele sen bak… Vizyon yok! Proje yok! Ne var; Yalan var. Hırsızlık var. Her zaman yaptıkları gibi; Son çare olarak ta, Atatürk’ten çaldıkları partinin çatısı altında; Atatürk’ün arkasına sığınarak akıllarınca kendilerine pay çıkarmaya çalışmak var.

***

Arkadaşlar yukarıda “Atatürk’ten çaldıkları partinin çatısı altında” cümlesini bilerek kurdum. Çünkü Gerçek budur. Atatürk’ün kurduğu CHP, Atatürk’ün ölümünden sonra İnönü’den başlayarak, yerine gelen her genel başkan tarafından deforme edilmiştir. Atatürk’ün deforme edilen partisi CHP’de 1980 darbesinde kapatılmıştır.

Ve Atatürk’ün partisinin ismi çalınarak 1992 yılında yeniden CHP adında bir parti kurulmuştur. O yüzden yeni CHP Atatürk’ün kurduğu parti olmadığı gibi kuruluşundan itibaren Atatürk’ün partisinin adını çalan, yalancılar, hırsızlar kulübüdür.

BUNLARIDA MI SEN YAPTIRDIN GILIŞTAOĞLU?

Erdoğan’dan önce öğrenciler okudukları bölüm ve üniversiteye göre değişmekle birlikte günümüz parası ile yıllık; beş, on bin lira harç öderlerdi. Yani bir üniversite öğrencisi, günümüz parası ile okuduğu üniversiteye aylık bin lira civarında para öderdi.  Bu harçları da mı sen kaldırttın Sayın Gılıştaoğlu?

Keza Yükseköğrenim öncesi okullarda okuyan çocukların kitaplarını velileri para ile satın alırlardı. Hele Anadolu Lisesi kitapları, tıp fakültesi kitapları kadar pahalı idi. Çok iyi hatırlıyorum; 1996 yılında kardeşim Anadolu lisesini kazanmıştı ve kitapları senet karşılığı üç taksitle almıştım. İlk, orta, lisede kitaplarını da mı sen ücretsiz yaptırdın Sayın Gılıştaoğlu?

Engelli ve engelli bakım maaşını, dul, yetim aylıklarını, yaşlılık maşlarını da mı sen bağlattın Gılıştaoğlu?

SON SÖZ

Eğer Erdoğan, Gılıştaoğlu’nun dediğini yapsaydı; Demirtaş ve Kavala cezaevinde olmazdı. Kamudan ihraç edilen Fetöcüler işlerinin başında olurdu. Karabağ alınmazdı. Maraş açılmaz, Suriye ye girilmezdi.

Başta İstanbul Havalimanı olmak üzere onlarca havalimanı, her ile üniversite, yollar, köprüler, barajlar, tüneller, duble yollar, Marmaray, şehir hastaneleri ve tek tek sayamayacağım yüzlerce yatırım ve hizmetleri yapmazdı.

Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla…