Teröre lanet olsun

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, ”Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, ”Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Aziz milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır” dedi.

 “MİLLET OLARAK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”
İstanbul Atatürk Havaalanı'nda meydana gelen hain terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, “İstanbul AtatürkHavalimanı'nda akşam saatlerinde yapılan kalleş terör saldırısı sonucu onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetti. Millet olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Bu yıl içinde yaşadığımız en büyük sıkıntılardan biride terör saldırılarıdır, yapılan saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Allah’ta rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

“KARANLIK DÖNEMİ ATLATACAĞIZ”
Terörü lanetlediklerini vurgulayan Antalya Kültür Memur-Sen Başkanı Esat Esmeray, “Saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Aziz milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Yıldız ÇİÇEK, Fotoğraf: Serçin ÇILDIR