TEMSİLCİLERİMİZ 3 PUAN SAVAŞINDA!

Antalyaspor, Süper Lig’in 10. haftasında bugün Başakşehir’i konuk edecek. Antalya Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bülent Korkmaz ile adeta şaha kalkan Alanyaspor ise, saat 19.00'da Fenerbahçe’ye karşısında puan savaşı verecek.

ANTALYASPOR'DA PAROLA 'BAŞAK'

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Antalyaspor, teknik direktör Emre Belözoğlu ile form grafiği yükselen Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Son çalışmasını Futbol Sorumlusu Nuri Şahin idaresindeki antrenmanla tamamlayan Antalyaspor, maç saatini beklemeye başladı. Antalyaspor’da sakatlıkları süren Doğukan Nelik ile Andrea Poli, Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

DÜDÜK UĞURLU’DA

Bugün saat 16.00’da Antalya Stadyumu’nda başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu, Süleyman Özay ve Mehmet Kısal hakem üçlüsü yönetecek. Yaşar Kemal Uğurlu, Antalyaspor’un daha önce 14 maçında düdük çaldı. Kırmızı beyazlılar, Yaşar Kemal Uğurlu yönetimindeki 14 maçın 3’ünü kazandı, 8’ini kaybetti. Yaşar Kemal Uğurlu yönetiminde iç sahada 8 maça çıkan Antalyaspor, 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı.

ALANYASPOR KANARYA AVINDA

Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında bugün saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Bülent Korkmaz ile yenilmezlik serisi yakalayan Alanyaspor, daha önce dış sahada mağlup edemediği Fenerbahçe'den puan veya puanlar alarak yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. İki takım Süper Lig'de bugüne dek 10 kez karşı karşıya geldi. Alanyaspor bu maçlarda 2, Fenerbahçe 5 galibiyet elde ederken 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Dev karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.