TEMİZLİK ŞART

İnsan karmaşık duygular içerisinde olunca yazı yazmakta o kadar çok zorlanıyor ki... O duyguları yazıya dökerek anlatabilmek gerçekten çok çok zor. Bir yanda üzüntü, bir yanda ise kızgınlık.

***

Üzüntülüyüz çünkü bizim yarınlarımız için yarınlarından vazgeçen yiğitler yine düştü toprağın bağrına... Tıpkı büyük Atsız Ata'nın Kahramanlık dizelerinde olduğu gibi onlar;

"Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından.

Koşar adım gitmeli onların arkasından.

Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından.

İleriye atılmak ve sonra dönmemektir."

***

dediler ve gittiler. Onlar gibi belki daha niceleri gidecek. Gerekirse vatan için, bayrak için bizde gideceğiz ama... İşte aması var ya asıl mesele orada gizli.

***

Ama derken ne ölümden korkmak ne de arkasında bıraktıklarına üzülmek vardır onların şiarında. O ama da sadece ce sadece bir kızgınlık gizlidir, bir öfke gizlidir ve geriye bırakılan bir kin vardır.

***

Kızgınlık, öfke ve kin tasması emperyalistlerin elinde olan dağdaki itler için olduğu kadar onların ovada, şehirde hatta mecliste olan uzantıları içindir.

***

Allah aşkına dünyanın neresinde kim 40 bin kişinin katili bir it oğlu it için özgürlük isteyebilir. Dünyanın hangi meclisinde teröriste açık acil destek veren vatan haini bulunabilir. Biz hariç tabi ki.

***

Onlar yetmezmiş gibi bir de onların ayağına kadar gidip siyaseten işbirliği yapmaya kalkanlar var ya! Allah topunuzun belasını versin. Daha çok şey yazılır çizilir ama uzatmanın da alemi yok arkadaş.

***

Yapılması gereken belli. Dağda, ovada, şehirde, düzde, bayırda ve en önemlisi de mecliste yani nerede bir vatan haini şerefsiz varsa ve onlara kim destek veriyorsa toptan temizlik şart. Bunun başka yolu da yok artık.

SON SÖZ

Aziz şehitlerimize Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun.