TEMA'YA 2 BİN FİDAN BAĞIŞI

Sosyal medya üzerinden örgütlenen 150 kişi, topluma faydalı projeler üretmeye devam ediyor. Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne 4 adet tekerlekli sandalye bağışı yapan grup üyeleri, son olarak TEMA Vakfı'na da 2 bin fidan bağışladı.

Son yıllarda dünya genelinde farklı finans alanlarına artan ilgi büyüyerek devam ederken, yatırım alanında temel ve teknik analiz eğitimi almak isteyen gönüllü 150 kişi, 3-6 Kasım tarihleri arasında Kemer'de buluştu. Farklı şehirlerden ve değişik meslek gruplarından oluşan ve sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen grup üyeleri, kendi aralarında topluma faydalı projeler üretmenin mutluluğunu yaşıyor.

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne 4 adet tekerlekli sandalye bağışında bulunan gönüllüler, geçen aylarda ülke genelinde yaşanan orman yangınlarına duyarsız kalmayarak TEMA Vakfı'na 2 bin fidan bağışladı. TEMA Vakfı Kepez İlçe Sorumlusu Zeliha Oruç, fidan bağışında bulunan katılımcılara teşekkür ederek, belge verdi.

Grubun kurucusu İlkay Yıldız, küçük bir kıvılcımla başlayan fikir birliğinin bugün 17 bin kişiye ulaştığını söyledi. Yıldız, “Finansal okur yazarlık eğitimi, her türlü yatırım sektöründe önemli bir yere sahip. Bu amaçla biraraya gelen grubumuz kısa sürede büyüdü ve topluma fayldalı projeler üretmeye başladı" dedi.

DHA