x


x
x

Yapay zeka destekli proje hazırlandı


Antalya'daki sivil toplum kuruluşlarının dijital dönüşümüne öncülük etmeyi amaçlayan "Sivil Toplum Kuruluşları İçin Yapay Zeka Destekli Dijital Dönüşüm Projesi" hayata geçirildi.

20.11.2025 - 16:52

YAYINLANMA

20.11.2025 - 16:52

GÜNCELLEME

20.11.2025 - 16:52

YAYINLANMA:

20.11.2025 - 16:52

GÜNCELLEME:
Yapay zeka destekli proje hazırlandı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile Antalya Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğünce hazırlanan proje, İnovatif Potansiyel Üretim ve Teknolojileri Derneği (INPUT) tarafından yürütülüyor.

Proje kapsamında uygulanacak eğitimde, STK'lar için yapay zekanın temelleri ve dijital dönüşüm, yapay zeka ile içerik üretimi ve dijital iletişim, yapay zeka etiği ve dijital sorumluluk, veri analizi ve stratejik planlama, yapay zeka destekli proje yönetimi ve otomasyon ile yapay zeka çözümlerinin kurumsal yapılara entegrasyonu konuları ele alınacak.

Kaynak: AA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

En Çok Okunanlar

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !