TEKNİK DİREKTÖR AKAN TAKIMDAN MEMNUN

Serik Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Akan, takımın kısa sürede yakaladığı uyumdan memnun olduğunu dile getirerek, “Uzun süredir aynı takımda yer alıyormuş gibi birbirlerine sevgi ve saygı göstermeleri çok önemliydi. Kampımızda en ufak bir tatsızlık olmadı” dedi.

Transfer yaparken öncelikli olarak futbolcuların karakter yapılarına dikkat ettiklerinin altını çizen Akan, “Takımı  oluştururken  geçen sezondan anlaşılan oyuncular ile birlikte transfer ettiğimiz oyuncuların uyumları ve takım bütünlüğünü oluştururkenki mühendisliğe dikkat ettik  birbirini tamamlayan karakterli ve yetenekli oyuncuları bir araya getirdik. Bu şekilde tercihte bulunmasaydık, transfer yapmak daha kolay olurdu. Ama bizim için öncelik  bu ortamı sağlamaktı. Kamp inanılmaz derecede faydalı geçti.  Dayanıklılık, kuvvet ve teknik çalışmaların yoğun olduğu kamp programımızda Futbolcularımız gayet arzulu ve istekli bir şekilde çalıştılar” ifadelerini kullandı

“2-3,TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”

23 Temmuz’da Afyon’da bir otelde başlayacak olan kamp çalışmalarına kadar takımdaki eksik bölgeleri tamamlamak istediklerini ifade eden Bülent Akan , “Kampa kadarda eksik bölgelerimizi tamamlayabilirsek iyi olur. Bu noktada da çalışmalarımız Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve sportif direktörümüz ile birlikte koordineli şekilde devam ediyor. Bu konuda bizlere her zaman destek olan ve yakın ilgisini eksik etmeyen Belediye Başkanımız  Sayın Enver Aputkan’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Üst Lig’den de  istediği oyuncular olduğunu belirten Akan,  “Eğer onları transfer edebilirsek kadromuz çok daha iyi olacak. Onlarda kendi takımlarında hazırlık maçları oynuyorlar 2-3 takviye  yapıp  transferi noktalamayı düşünüyoruz. Alt yapıdan kadromuza kattığımız   genç oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz uzun vadede Serik Belediyespora ve Türk futboluna katkı sağlayacaklarını  düşünüyorum” dedi.

“6 VEYA 7 TANE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”

2’nci etap kampında  6-7 tane hazırlık maçı yapacaklarını dile getiren Teknik Direktör Bülent Akan , “2. etap kamp çalışmalarımız çerçevesinde 6-7 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Üst liglerde ki takımlarla hazırlık maçı yapma şansı yakalayabilirsek kendimizi test etme açısından iyi olacak . Kendi ligimizdeki takımlarla hazırlık maçı yapmamız güç dengelerini görmek açısından bizim için daha iyi olacaktır. Fakat her ne olursa olsun maç sonucunun yanısıra oynanan oyun, mücadele, takımın oyun şablonu, oyuncularımızın bireysel ve takım halindeki performansları bizim için çok daha önemli olacak. Bizde bu sayede takımımızın seviyesini daha iyi göreceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ