TEKNEDEN SİGARA VE ALKOL ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Manavgat ilçesi Cumhuriyet Köprüsü yakınlarında iskelede bağlı vaziyetteki tekneden, kamarasının kapısı kırılmak suretiyle 5 şişe içki ve 4 paket sigara çalındı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren A.S.’yi kısa sürede yakalarken, A.S. suçunu kabul etti.

Manavgat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Örnek Mahallesi Cumhuriyet köprüsü yakınlarında iskelede bağlı vaziyette bulunan M.A.T.’ya ait Deniz Esintisi isimli tekneye giren hırsız, teknenin kamara kapısını bıçakla kırmak suretiyle açtıktan sonra kamarada bulunan 5 şişe içki ve 4 paket sigarayı aldı.

Olayın ardından çalışma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme birimine bağlı ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin A.S. olduğunu belirledi. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanan ve ifadesinde suçunu itiraf eden A.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

A.S.’nin 1 hafta önce zihinsel engelli bir vatandaşın cep telefonu ve taşınabilir şarj cihazı çaldığı, Asayiş ekiplerince yakalandıktan sonra mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

HABER MERKEZİ