Tekke: hücumda sorun var

Galatasaray deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönen ve kadrosunda Ui-jo Hwang, Sergio Cordova ile Serdar Dursun gibi isimleri bulunduran Alanyaspor’da, Teknik Direktör Fatih Tekke, ön alanda sorunlarının olduğunu söyledi.

Her maça ayrı planlarının olduğunu söyleyen Tekke, “Ekibim çok iyi çalışıyor. Her maça göre ayrı ayrı planlarımız oluyor. Oyuncunun gelişimi 3-5 ayda olmuyor. Ön tarafta sorunumuz var. Mevcut oyuncularla daha fazla tekrar yaparak devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


O POZİSYONA ÜZÜLÜYOR

90+2’nci dakikada Serdar Dursun ile kaçan pozisyonun şaşkınlığı sürerken, Teknik Direktör Fatih Tekke ise kaçan başka pozisyonu öne çıkardı. Lopes’in sağ kanattan getirdiği topta yüzde 99’luk gol pozisyonunu değerlendiremeyen Serdar Dursun hakkında konuşan Tekke, asıl üzüldüğü anın Balkovec ile kaçan serbest vuruş olduğunu söyledi. Balkovec’in tehlikeli serbest vuruşlar kullandığına dikkati çeken Tekke, “Serdar’ın kaçırdığı pozisyon var ama asıl kaçan frikik oldu. Balkovec’in oralardan çok golü vardı, bu kez olmadı” dedi


“GALATASARAY’A ZOR BİR MAÇ OYNATTIK “

Galatasaray karşısında 1 puanı hak ettiklerine vurgu yapan Tekke, “Puana ihtiyacı olan bir takımız. Hedefimiz ligde kalmak için o hattın üzerinde olmak. Oyunun tüm bölümünde planlı olan bir takımdık. Galatasaray’a zor bir maç oynattık. Üzgünüz, puan alabilirdik” diye belirtti.