Tekke giderse Demirel devrede

Daha önce Sergen Yalçın’ı Beşiktaş’a, Erol Bulut’u da Fenerbahçe’ye gönderen Alanyaspor’da benzer bir ayrılık daha gündeme geldi.

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, hedefine Fatih Tekke’yi alırken, genç teknik adamın Alanyaspor ile yaptığı görüşmenin ardından geleceği hakkında net kararını vereceği öğrenildi. Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından Trabzonspor’un kendisi için özel olduğunu, ancak henüz öyle bir gündeminin olmadığını söyleyen Fatih Tekke’nin ayrılığı için kolaylık sağlanmasını talep edeceği ifade edildi. 

VOLKAN  DEMİREL GÜNDEMDE

Fatih Tekke ile ayrılığın gerçekleşmesi durumunda Alanyaspor’un gündeminde olan isimlerden birisinin de Volkan Demirel olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu Hatayspor’da geçiren ve Alex de Souza öncesinde Antalyaspor’la da adı anılan Demirel’in Fatih Tekke’nin ayrılması halinde en güçlü aday olacağı ifade edildi. 

31 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Ömer Erdoğan’ın ardından göreve gelen Fatih Tekke, Alanyaspor ile Süper Lig’de 31 maça çıktı. 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 yenilgi gören Tekke, bu sezona ise istediği gibi başlayamadı. Geride kalan 4 haftada galibiyet göremeyen Tekke yönetimindeki Alanyaspor, Süper Lig’de çıkılan son 8 maçta da kazanamadı.