Tekke Alanya’da kalıyor

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’da Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke gündeme gelirken, yaşanan son gelişmeler planları değiştirdi.

 Bordo-Mavililerle görüşme yapan ve göreve hazır olduğu mesajını veren Fatih Tekke, Alanyaspor ile görüşme yapmaya hazırlanırken, Trabzonspor’da Şenol Güneş ismi yeniden ön plana çıktı. Trabzon medyasında yer alan haberlere göre; Bordo-Mavililer, Fatih Tekke ismini ikinci plana attığı ve yeniden Şenol Güneş ile görüşmelere başlayacağı ve yüksek olasılıkla anlaşma sağlanacağı ifade edildi. 

Trabzonspor ile ilgili olarak açıklamada bulunan Fatih Tekke, Bordo-Mavililerin kendisi için özel olduğunu ifade etmiş, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da başarılı teknik adamın yolunu açabileceklerine vurgu yapmıştı.

AKRABASINDAN SERT AÇIKLAMA

Yaşananların ardından Fatih Tekke’nin akrabası olan Kenan Tekke, sosyal medya hesabından sert bir eleştiri de bulundu. “Yazıklar olsun” başlığı atan Tekke, Tarih 31.08.2024 Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke’yi arıyor ve ‘Hocam gel sana ihtiyacımız var’ diyor. Fatih Hoca şartsız, kayıtsız teklifini kabul ediyor ve pazartesi İstanbul’da buluşup, masaya oturulacak. Tarih 1 Eylül 20254 Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke’yi arıyor, ‘Hocam üzerinde çok siyasi baskı var, sizinle çalışamayacağız’ diyor ve Şenol Güneş gündeme geliyor. Konu bu. Yazıklar olsun bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere, yazıklar olsun bu şehre ihanet edenlere, yazıklar olsun ilişkilerine bu kulübü kurban edenlere” sözlerine yer verdi.